Hoppa till innehåll

Projektledare till byggnation av förskola och skola

Om arbetsplatsen

Vi söker en suverän projektledare till byggnation av förskola och skola

Har du idéer och tankar om hur utformning av lärmiljöer kan stimulera framtidskompetenser hos våra elever? Är du en fena på att få människor att samverka och tänka kreativt? Då ska du jobba med oss!

Arbetsbeskrivning

Ditt nya jobb: Vi ska bygga en ny förskola och skola i vårt vackra Falsterbo. Skolan ska ha kapacitet för 450 elever i skolår F-9 och förskolan ska ta emot 180 barn.

Som projektledare i byggprocessen arbetar du på utbildningsavdelningen som företrädare av den pedagogiska verksamheten. Du kommer vara med från start och projektering till färdiga byggnader.

Din roll är att i samverka med personal som ska arbeta på skolan, fastighetsenheten, arkitekter och andra inblandade aktörer genom hela byggprocessen för att bygga förskola och skola i toppklass. Tillsammans har ni uppdrag att skapa miljöer som uppmuntrar kreativitet och innovation.

Ert arbete vägleds av att lärmiljöerna ska utformas för att möjliggöra varierade lärmiljöer som kan anpassas till förändring. Vår ambition är att förskolan och skolan ska gå i frontlinjen i kommunens ambition vad gäller grönt och hållbart byggande. Skolan ska profilera sig nationellt och lokalt och agera förebild för andra byggnationer inom hållbarhet.

I uppdraget som projektledare för detta projekt kan du också få bistå i frågor kopplade till andra byggprojekt inom utbildningsavdelningens område.

Kvalifikationer

Om dig: Vi tror att du är en person som trivs med stort ansvar men också stor frihet. Du har en utpräglad strategisk förmåga kring samverkan. Du har en strukturerad sida och förståelse för politisk styrning samtidigt som du använder ditt handlingsutrymme kreativt. Du utforskar nya vägar och våga pröva nya sätt att utveckla verksamheter. Att arbeta utifrån framförhållning och god organisatorisk förmåga är framgångsfaktorer för att klara av uppdraget. Du är leveranssäker och trivs med att leverera i tid med hög kvalitet. Du vägleds av att bäst resultat nås genom teamwork.

Kvalifikationer: • Erfarenhet av byggprojekt och lokalfrågor mm • God insikt i pedagogisk verksamhet. • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Projektanställning om 4 år från tillträdesdag.
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2021-11-28
Referensnummer: C68072

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Anders Grundberg, utbildningschef
Telefon: 040-425306