Hoppa till innehåll

Kommunvägledare med passion för service och människor, deltid 75 %

Arbetsbeskrivning

Är du en kommunikativ lagspelare med genuin servicekänsla? Då ska du fortsätta läsa.

Du kommer att ingå i ett team med stor servicekänsla och med kollegor som samarbetar kring det gemensamma uppdraget att genom en väg in, hjälpa medborgarna så långt det är möjligt. Teamet bemannar flexibelt alla de arbetsuppgifter som förekommer i kundtjänst utifrån schema och behov. Frågorna gäller allt från VA och avfall till barnomsorg, hemtjänst och bygglov.

Som kommunvägledare behöver du vara nyfiken, lösningsorienterad och ta egna initiativ till att hitta information och ständigt lära i vardagen. På så sätt bygger du upp en bred kunskap om kommunen som gör att du kan hjälpa medborgare, företagare och andra som kontaktar oss. Samarbetsförmåga och flexibilitet är avgörande för att du ska fungera och trivas i rollen och du behöver också kunna arbeta självständigt och prioritera utifrån läget.

Omvärldens förväntningar på kommuners och myndigheters service och tjänster är med rätta höga och därför behöver vi hela tiden utvecklas och vara i förändring. I Vellinge kommun arbetar vi efter principen en väg in och digitalt först och kommunen har idag ett stort antal välutvecklade e-tjänster. Vellinge Direkt ska bidra till utvecklingen av kommunens medborgarservice, då vi varje dag tar tempen på vårt samhälle och vad som efterfrågas. I vår vardag använder vi flera olika system och IT-stöd i mötet med medborgare och företagare och därför behöver du ha stor vana att använda dator och snabbt och effektivt kunna röra dig mellan olika program och gränssnitt för att söka information.

För att lyckas och trivas som kommunvägledare behöver du ha följande:

• Utpräglad servicekänsla • Intresse för och erfarenhet av kundkontakt över disk, i telefon och gärna i chatt • God förmåga att samarbeta och kommunicera • Mycket god vana att använda olika IT-system, exempelvis InfraControl, Geosecma, EDP Future • God kunskap om Microsofts produkter, framförallt Teams, Outlook och Word • Lätt att uttrycka dig i tal och skrift, såväl i svenska som engelska • Erfarenhet från kommunal administrativ verksamhet är meriterande

Kvalifikationer

Minst gymnasieexamen - 3

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde vecka 32, 2022
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-07-07
Referensnummer: C93478

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Eva Lundbladh, Enhetschef Vellinge Direkt
Mobiltelefon: 0709915150
Telefon: 040-425150

Lotta Söderberg, Teamledare Vellinge Direkt
Telefon: 040-425000