Hoppa till innehåll

Kontaktperson LSS/SoL

Om arbetsplatsen

Som kontaktperson har du ingen fast arbetsplats. Du och den enskilde hittar vad som passar er bäst utifrån de aktiviteter ni gör tillsammans. Det kan vara i den enskildes hem, i ditt hem eller ute i samhället. Uppdraget är ingen egentlig anställning utan ett arvoderat förtroendeuppdrag.

Arbetsbeskrivning

De flesta personer behöver en vän att prata och umgås med men vi har alla olika förutsättningar att knyta sociala kontakter. De människor som lever med en funktionsnedsättning har kanske i det dagliga livet få sociala kontakter utöver anhöriga och personal. Kontaktpersonens främsta uppgift är att vara medmänniska, en vän att umgås med, som har tid och tålamod och som går att lita på. Vad kontaktpersonsparet gör beror på vad man tillsammans kommer fram till. När träffarna sker beror helt på när båda parter kan. Vanligtvis träffas paret 2-4 ggr i månaden, men det är som sagt en överenskommelse mellan er båda. Handledning erbjuds.

Kvalifikationer

Du som är över 18 år och intresserad av att göra en social insats. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Alla tilltänkta kontaktpersoner kontrolleras i brotts- och socialregister. Hör av dig för mer information och ett personligt möte där du får chansen att berätta vem du är och vad du kan erbjuda.

Just nu har vi behov av att rekrytera flera kontaktpersoner.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2023-03-20
Referensnummer: C127526

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Charlotta Witt, Aktivitetsledare
Mobiltelefon: 0709915679
Telefon: 0709915679