Hoppa till innehåll

Koordinator vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Omsorgsavdelningen söker nu en koordinator inom vård och omsorg. Koordinatorn ingår i verksamheten Kvalitet och utveckling, som är organiserad inom vård och omsorg. Hos oss arbetar specialister och stabsfunktioner för vård och omsorg. I kvalitet och utveckling ingår MAS, vård och omsorgskoordinator, kvalitetsansvarig, systemförvaltare och en verksamhetschef med verksamhetsutvecklingsuppdrag. Vi ställer upp för varandra och samarbetar i de flesta frågor, samt med övriga delar av vård och omsorg. Eftersom vi är en liten arbetsgrupp har du alltid nära till stöd från verksamhetschef och kollegor. Vi fäster därför även stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsbeskrivning

Som koordinator kommer du arbeta med olika typer av operativa uppdrag såsom fastighetsfrågor, administration, telefoni, ansvar för information internt och externt avseende vård och omsorgsfrågor, hantering av verksamhetens hemsida, uppföljningsansvarig för vård och omsorgs följsamhet till SBA, vissa ekonomiassistentuppdrag och huvudansvarig för kommunens hantering av aktivitetscheckar, och att vara projektledare på uppdrag av verksamhetschef och vård- och omsorgschef. Inom ramen för tjänsten ingår även att vara omsorgsavdelningens projektansvarig/projektledare för nybyggnationsprojekt avseende välfärdsfastigheter, till exempel vård- och omsorgsboenden. Utöver detta ansvarar du även för kontakten med kommunens alla vårdleverantörer och utförare avseende dina ansvarsområden.

Som en del av Kvalitet och utveckling ingår det även andra administrativa uppdrag och tillfälliga projekt.

Organisatoriskt är du en del av Vård och omsorg. De kommande åren ligger fokus på att skapa framtidens omsorg för att möta en växande målgrupp, genom bl. a ökad digitalisering och utveckling av innovativa upphandlingar.

Tjänsten avser 75%.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant för uppdraget.

Sökande till tjänsten ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta med någon typ av kommunikation och att utforma texter utefter målgrupp. Eftersom tjänsten innebär projektansvar kring byggnationsprojekt för vård och omsorgs räkning är det ett krav att ha tidigare erfarenhet av arbete med byggprojekt och formgivning av inne- och utemiljöer.

För att lyckas i din roll behöver du kunna samarbeta både på ett lyhört och smidigt sätt. Det är ett krav att kunna uttrycka sig väl och tydligt i skrift och ha kunskap om klarspråk. Du talar klart, välformulerat och engagerat i allt från enskilda möten till små och stora forum. Du som söker tar själv ansvar för dina arbetsuppgifter. Du planerar, organiserar och strukturerar arbetet på ett effektivt sätt, samt håller dina uppsatta tidsramar.

Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard, och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Du är prestigelös och kan anpassa dig efter ändrade omständigheter samt hjälpa till där det behövs. Du är självstartande, målfokuserad, nyfiken och har ett kommunikativt och positivt förhållningssätt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2022-01-01
Tillträde efter överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-10-27
Referensnummer: C65299

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Peter Andreasson, Verksamhetschef
Mobiltelefon: 0733 55 57 42
Telefon: 040-42 59 37