Ljungenskolan söker vaktmästare

Om arbetsplatsen

Ljungenskolan ligger i Höllviken med fysisk placering i Ljunghusen. Vi är en F-9 skola med totalt ca 620 elever. På Ljungenskolan finns också Vellinge kommuns grundsärskola.

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Vi är stolta över att ha några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

Arbetsbeskrivning

Vi vill att du som vaktmästare på Ljungenskolan är relationsorienterad. Du kommer att ha daglig kontakt med elever, föräldrar, skolans personal och en mängd andra människor som kommer hit i olika uppdrag. Arbetsuppgifterna är mycket varierande. Du är positiv och serviceminded, men kan också sätta gränser och prioritera dina uppdrag.

Vaktmästarens huvudsakliga arbetsuppgift är att ge service åt verksamheten. Du arbetar med direkt- och förebyggande underhåll av fastigheten. Du sköter beställningar till verksamheten och har eget budgetansvar. Du visar omsorg både om fastigheten och om oss som vistas i den.

Du är som människa lösningsfokuserad, serviceinriktad, flexibel, innovativ och händig. Du har körkort och tillgång till egen bil. Vi ser gärna att du har insikt i passersystemet RCO. God kompetens inom IKT krävs också.

Du medverkar i kommunens gemensamma nätverk för vaktmästare för att kunna utveckla och effektivisera verksamheten och fortsatt kunna ge ännu bättre service i vår organisation.

Kvalifikationer

- Yrkesförberedande utbildning - Grundkunskaper i ärendesystem (ex. webbaserade system för kontorsmaterialbeställning och/eller felanmälan till fastighetsförvaltare) - Goda digitala kunskaper -Minst 3-års arbetslivserfarenhet som skolvaktmästare -Erfarenhet från offentlig verksamhet -Händig, med ett tekniskt kunnande och öppen för att lära dig nytt

Du identifierar hur verksamhetens delar påverkar varandra och ser hur händelser utanför verksamheten kan komma att påverka den. Du ser samband mellan olika system och agerar utifrån en helhetssyn för verksamhetens bästa.

Du kan arbeta utan i förväg fastställda rutiner eller vägledning. Du styr självständigt ditt arbete vad gäller att prestera resultat och välja arbetsmetod och fattar nödvändiga beslut inom ditt ansvarsområde.

Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån, sätter upp och håller tidsramar.

Du anpassar med lätthet ditt arbetssätt efter ändrade förutsättningar och agerar prestigelöst i samband med förändringar. Du agerar för att främja din egen utveckling och ditt fortsatta lärande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-07

Ansökan

Ansök senast: 2019-11-17
Referensnummer: C32371

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Sofie Hardenstedt, Rektor
Telefon: 040-42 58 47

Heidi Elving, Administrativ chef
Telefon: 040-42 58 51

Jenny Blunck, Biträdande rektor
Telefon: 040-425850

Engin Ilyaz, Biträdande rektor
Telefon: 040-42 58 38