Hoppa till innehåll

Grundskollärare

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun söker just nu grundskollärare till Sandeplanskolan i Höllviken.

Sandeplanskolan är en grundskola för elever i årskurs F-9. På skolan finns det även fritidshemsverksamhet för elever i årskurs F-5. Här möts du av härliga elever samt engagerade, kreativa och professionella kollegor. Skolan kännetecknas av ett välkomnande och öppet klimat, en modern lärmiljö samt ett nära samarbete mellan skola och hem. Vi lägger stor vikt vid samarbete, pedagogiska samtal och kollegialt lärande. Vi arbetar aktivt med att utveckla en hälsofrämjande skola.

Arbetsbeskrivning

Undervisning i årskurs åk 1 - 5. Mentorskap. Läsåret 20/21 ingår du i årskursteam åk 1 samt i arbetslag F - 3. Digitala verktyg är ett viktigt inslag i undervisningen och möjliggör flera alternativa uttrycksformer och redovisningsformer.

Är du en teamplayer som brinner för att inspirera och arbeta ämnesövergripande nära eleverna och skapa glädje och trygghet i såväl undervisningssituationerna som i skoldagen i sin helhet? Vill du vara med och framtidssäkra utbildningen? Då kanske en tjänst hos oss på Sandeplanskolan något för Dig!

Legitimerad grundskollärare åk 1 3. Du har lätt för att samarbeta såväl som att kunna arbeta självständigt. Vi ser också att Du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Legitimerad grundskollärare skolans tidiga år - Krav

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-04-06
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-01-17
Referensnummer: C45785

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Liselotte Johnsson, Rektor Sandeplanskolan
Mobiltelefon: 0733-555802
Telefon: 040-425802