Hoppa till innehåll

Hököpinge skola söker grundlärare i fritidshem/fritidspedagog

Om arbetsplatsen

Om arbetsplatsen Vellinge kommun med sina 36500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Som du kanske vet har Vellinge kommun i flera år utsetts till Sveriges bästa skolkommun. Hos oss möts du av höga ambitioner, förväntningar och goda arbetsförutsättningar. Våra skolor håller hög kvalitet och vår ambition är att framtidssäkra vår utbildning. Vi vill rusta våra elever med sådana förmågor som de allt snabbare förändringarna i samhälls och yrkesliv kräver.

Vi söker lärare i fritidshem till Hököpinge skola i Vellinge. Det är en helt ny skola som startade sin verksamhet i augusti 2019. Då började de första eleverna, årskull med barn födda 2013. Skolan har sedan fyllts på underifrån och vuxit med en årskull varje år. Detta läsår består skolan av elever i F-klass till år 3. Läsåret 2028/2029 är det tänkt att skolan ska vara fullt utbyggd F-9 skola med plats för 550 elever. Hököpinge skola planeras vara klar för inflyttning höstterminen 2023 så du tillsammans med kolleger har möjlighet att skapa förutsättning från början. Fram till dess att skolan är färdigbyggd är eleverna placerade i paviljonger på Herrestorps rektorsområde.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och tillsammans med oss skapa det bästa fritidshemmet. Vi söker grundlärare med inriktning fritidshem som vill utveckla och driva det pedagogiska arbetet i fritidshemmet samt bidra till att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande under hela dagen på skolan. Tjänsten är förlagd mot både skola och fritidshem och en av dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till att skapa broar mellan dessa båda verksamheter. Vi arbetar utifrån en positiv förväntan på elever och kolleger och våra värdegrundsord glädje, mod, trovärdighet och omtanke genomsyrar såväl vårt förhållningssätt som det pedagogiska arbetet med barnen. Vi lägger stor vikt vid samarbete, pedagogiska samtal och kollegialt lärande.

Kvalifikationer

Du är legitimerad grundlärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog. Du brinner för fritidsverksamheten och är en engagerad pedagog samt väl förtrogen med de styrdokument som omfattar skolan och fritidshemmet. Vi ser att du är idérik, flexibel, har lätt för att samarbeta, har ett trevligt och proffsigt bemötande mot både pedagoger, elever och vårdnadshavare.

Semestertjänst

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-12-01
Tillträde enligt ö.k
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-11-30
Referensnummer: C106191

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Cecilia Palm, Rektor
Telefon: 040425165