Sundsgymnasiet söker kock

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett proffsigt team med kockar och köksbiträden som varje dag lagar näringsriktig, god och hållbar mat till cirka 850 elever och personal. Arbetsuppgifter som kock är bakning, café försäljning, kassahantering och diskhantering. Tillsammans driver kökspersonalen en central funktion där ett professionellt bemötande krävs. All mat lagas från grunden och vi satsar på råvaror av bästa kvalité och mycket kravmärkt. Du har stora möjligheter till egen kreativitet och påverkan på arbetet.

Kvalifikationer

Du är utbildad kock med goda kunskaper i hållbar och näringsrik matlagning. Du har även talang som bagare. Att laga mat och baka kakor och bröd från grunden ingår i uppdraget. Du är duktig på att bemöta elever och personal och att sätta matgästen i centrum. Du är flexibel, serviceminded och idérik. Du brinner för ditt yrke och vill bidra till ungdomarnas hälsa och utveckling. Du har god förmåga att samarbeta, är road av kontakter med både ungdomar och vuxna och har en god organisatorisk förmåga.

Anställningsvillkor

Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-10
Tjänsten är en uppehållstjänst.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-10-28
Referensnummer: C31857

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vellinge kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande, Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt cv-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Vi rekryterar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Mats Holmkvist, kökschef
Telefon: 040-425612