Hoppa till innehåll

Sandeplanskolan söker lärare Ma/No åk 6-9

Om arbetsplatsen

Sandeplanskolan är en F-9 skola med ca 550 elever och drygt 70 anställda. Skolan består av två byggnader i A-huset finns årskurs 4-9 och i B-huset finns årskurs F-3 samt fritids. VI har stora och fina utomhusmiljöer som erbjuder en hel del aktiviteter och lärmiljöer för våra elever.

Varje årskursteam summerar upp till ett arbetslag för F-3, 4-6 samt 7-9. På vår skola är det viktigt med trygghet, trivsel och delaktighet för både elever och personal. Det innebär att vi värdesätter goda relationer i mötet med varandra, att man ska känna delaktighet i det dagliga arbetet och att varje individ har möjlighet att bidra till skolans utveckling.

Organisationsstrukturen innefattar en rektor och två biträdande rektorer (F-5 och 6-9) samt en administrativ chef.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är behörig att undervisa i matematik och naturorienterande ämnen i årskurs 6-9. I uppdraget ingår ett mentorskap där du är en del av ett team som arbetar runt eleverna.

Du är en engagerad pedagog som sätter elevernas lärande och välmående i fokus. Du är en god ledare som arbetar för att främja trygghet, trivsel och goda relationer. Du anpassar och stimulerar undervisningen utifrån elevernas behov och förutsättningar. I din undervisning värnar du om delaktighet för att fånga elevernas intresse och engagemang. Du har en god förmåga kring digitala läromedel och använder det i undervisningen. Du förväntas vara en del av skolans utvecklingsarbete där du bidrar med dina kompetenser och förmågor.

Intervjuer sker löpande, vänta inte med din ansökan.

Kvalifikationer

Utbildning - Krav Lärarutbildning, lärarlegitimation.

Erfarenhet/ Kunskaper Relationsorientering

Meriterande / Fördel Handledarutbildning Lärarlyft (Skolverkets moduler)

Meriterande / Fördel Undervisningserfarenhet Digitala läromedel/metoder Kollegialt lärande

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-10-01
Enligt överenskommelse, tillträde får gärna ske innan 1/10.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-31
Referensnummer: C95148

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Damir Becirovic, Biträdande rektor
Telefon: 040-42 58 30