Hoppa till innehåll

Kock till Sandeplanskolan (Tillsvidare)

Arbetsbeskrivning

Gillar du att laga mat från grunden och jobba med råvaror av bästa kvalitet? Vill du skämma bort 550 barn och vuxna med god mat nästan varje dag. Bli en i vårt team på Sandeplanskolan.

Ditt nya jobb Skolrestaurangen är viktig och du kommer ingå i ett team med tre andra proffsiga kockar som varje dag lagar näringsriktig, god och hållbar mat från grunden till skolans elever och personal. Du är en kock som brinner för ekologisk matlagning och hållbar utveckling. Du kommer bland annat att baka bröd, göra goda salladsbufféer, vegetariska rätter och laga specialkost. Vi hjälps även åt med disken.

Om dig Vi tror att du trivs med stort ansvar men också med stor frihet. Du har kreativa ideér och kraft att driva utvecklingen vidare mot ett förstklassigt klimatsmart kök. Du vill också bidra till barnens hälsa och utveckling. Både i skolrestaurangen och i klassrummen ska du kunna presentera klimatsmart mat för eleverna.

Kvalifikationer Du är utbildad kock, är passionerad i ditt yrke och kan organisera ditt arbete. Det är naturligt för dig att ge god service och sätta dina gäster i centrum. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med både barn och vuxna. På samtliga enheter finns elever/barn med olika allergier och behov som köket skall tillgodose därav är det av stor vikt att du har god kunskap i specialkost. Du behärskar svenska väl i tal och skrift, samt har god datorvana.

Dina superkrafter

För att komplettera och matcha kockteamet och för att klara arbetsuppgifterna lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Utbildning - Krav 3-årig utbildning

Erfarenhet/Kunskap - Krav Hantering av specialkost

Erfarenhet/Kunskap - Krav Minst 5 års livserfarenhet

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-01-10
Eller enligt ö.k
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-11-30
Referensnummer: C67044

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Veronica Ehn, Administrativ Chef
Telefon: 040-425805