Hoppa till innehåll

Registrator/Administratör

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 000 invånare ligger mitt den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kulturliv och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vellinge kommun arbetar aktivt med framtids- och utvecklingsfrågor. Kommunfullmäktige har antagit en digital agenda i enligt med de krav som ställs nationellt och globalt för att öka tillgängligheten och servicegraden. Vellinge kommun arbetar aktivt med att stärka sitt varumärke och sin attraktivitet som arbetsgivare.

Arbetsbeskrivning

Samhällsbyggnadsavdelningen söker nu en vikarierande registrator/administratör. Tjänsten innebär i huvudsak registrering av ärenden och handlingar för Bygg och Miljö i ärendehanteringssystemet EDP Vision. Som registrator/administratör har du en central roll för digitala arbetsflöden och dokumenthantering. Du kommer att förstärka avdelningens administrativa funktion och ha en viktig roll i det administrativa teamet som arbetar tätt ihop och verkar som back-up för varandra.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom samhällsvetenskap, offentlig förvaltning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från offentlig förvaltning och liknande arbetsuppgifter samt har erfarenhet eller kunskap om bygglagstiftning och/eller miljöbalken. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst, då myndighetsutövning bygger på god kommunikation, ett gott bemötande och service.

Du ska ha lätt för att formulera dig i tal och skrift samt ha en god samarbetsförmåga och det är av stor vikt att du är lyhörd, tydlig, ordningsam och positiv.

För rekryteringen tillämpar vi ett löpande urval och kommer kalla till intervju under ansökningstiden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse, tidsbegränsat med möjlighet till förlängning
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2020-10-28
Referensnummer: C42916

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Pasa Cavka, Bygglovkoordinator
Telefon: 040-425113