Hoppa till innehåll

Konserthus

Vellinge konserthus har fina möjligheter för en mängd olika typer av evenemang. Konferens, konsert, teater- och musikföreställningar och mässor är exempel på passande verksamhet. Här finns plats för upp till 300 personer.

Självservice

Om konserthuset

Salongen: Flexibla ytor på 192 m2 

Scenen: En fast scen på 12x9 meter. 70 cm hög och anpassad för olika typer av föreställningar och evenemang. Dansmatta finns för bästa golvunderlag vid dans på scenen.

Ljud, ljus och projektorsystem: Modern ljud- och ljusteknik av hög klass. Projektorsystem med en duk på 6x5 meter gör konsertsalen anpassningsbar för föreställningar av olika slag, men också till en högklassig lokal för till exempel föreläsningar och utbildningsdagar.

Konsertlokalen: Flexibel lokal med plats för 250 personer i biosittning, varav 75 platser är på gradängsystem. Samtliga sittplatser är flyttbara och lätta att ställa om till olika möbleringar.

Hela byggnaden ligger i markplansnivå, vilket underlättar in- och utlastning av scenteknik. Loger, toaletter finns i anslutning till konsertsalen. Konserthuset är tillgänglighetsanpassat.

Konserthusets facebooksida

Hitta hit

Du hittar Konserthuset i samma byggnad som Kulturskolan, mellan Kommunhuset och Sundsgymnasiet (Borgen).

Parkering finns i anslutning till Konserthuset, längs med Västerbrogatan.

Publicerad:
5 juli, 2018