Badhuset Vanningen

På badhuset Vanningen i Vellinge finns minivattenland, rutschkana, vågbassäng, bubbelpool samt banor för motionssimning och undervisningsbassäng. Här finns även en badshop och ett café. Man kan boka kalas, information angående detta hittar ni under fliken priser.

Bastu

På Vanningen finns möjlighet till att bada bastu. Du kan även hyra Vanningen som festlokal, för bokning ring eller skicka e-post

Badhuset är kontantfritt och tar endast kort eller swish.

Kontakta oss

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Badhuset Vanningen
Västerbrogatan
235 36 Vellinge

Telefon: 040-42 52 86 - telefontider följer badets öppettider.
E-post - vanningenmail@vellinge.se - besvaras på vardagar, oftast inom 24 timmar.

Aktuellt på Vanningen

Vanningen är fortsatt stängt och i dagsläget ser det inte ut som vi kommer att öppna på sportlovet, håll koll på hemsidan för uppdateringar om när vi öppnar igen. Det är en filtertvätt som gått ut i vattnet och sen har där blivit andra.komplikationer till följd av det.

Arbete pågår med att åtgärda problemet men det finns i nuläget ingen prognos för när badhuset kan öppna igen.

Vi kommer på prov att införa ett till morgonsim som vi kommer utvärdera senare. Detta börjar vi med på måndagen den 2 mars (vi arbetar med våra bassänger och kan i dagsläget inte svara om vi kommer kunna starta detta nya morgonsim den 2 mars), öppettider är, kassan 7-8 bad till 8.30. Sen har man en kvart i dusch och bastu till 8.45 och man ska vara ute till 9.00. Det är endast bubbelpool och 25:m bassängen som är öppna. Viss städning kan förekomma denna morgon.

Måndagar på vuxensimmet kan det förekomma simundervisning av barn i åk2 på en bana på tiderna 10.00-10.30 och 11.30-12.00

10 och 30-kort inköpta från och med 2019 gäller i 2 år från inköpsdatum och går ej att konvertera. Är korten köpta innan 2019 så gäller samma villkor som innan.

Publicerad:
27 november, 2018
Senast uppdaterad:
11 februari, 2020