Hoppa till innehåll

Badhuset Vanningen

På badhuset Vanningen i Vellinge finns minivattenland, rutschkana, vågbassäng, bubbelpool samt banor för motionssimning och undervisningsbassäng. Här finns även en badshop och ett café. Man kan boka kalas, information angående detta hittar ni under fliken priser.

Vi har efter de nya restriktionerna infört antalsbegränsning (50st) igen på Vanningen, detta kan göra att viss kötid kan förekomma. Vi ber alla att hålla avstånd om det uppstår, gärna vänta utanför. En i varje sällskap går in för att köpa biljetter. Resten stannar ute så ta med varma kläder.

Och vi p.g.a. rådande situation rekommenderar 2 timmars badtid.

Bastu

P.g.a. restriktionerna är bastun tyvärr avstängd.

På Vanningen finns möjlighet till att bada bastu. Du kan även hyra Vanningen som festlokal, för bokning ring eller skicka e-post

Badhuset är kontantfritt och tar endast kort eller swish.

Kontakta oss

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Telefon: 040-42 52 86 eller 0733-55 58 07 - telefontider följer badets öppettider.
E-post - vanningenmail@vellinge.se - besvaras på vardagar, oftast inom 24 timmar.

Vår postadress till badhuset Vanningen

Vanningen
Västerbrogatan
235 36 Vellinge

Aktuellt på Vanningen

Öppettiderna är uppdaterade, morgon och vuxensim på vardagar som vanligt men sen öppnar vi 14.00.

Vi har efter de nya restriktionerna infört antalsbegränsning (50st) igen på Vanningen, detta kan göra att viss kötid kan förekomma. Vi ber alla att hålla avstånd om det uppstår, gärna vänta utanför. Vi har även begränsat antalet sittplatser i simhallen. Och vi p.g.a. rådande situation rekommenderar 2 timmars badtid.

Nu finns där bara ett litet antal stolar som man kan använda om man behöver sitta ner en liten stund. Alla badleksaker är också undanplockade. Bastu är avstängda och bubbelpoolen är begränsad till 2st åt gången.

Vi ber alla hålla avstånd och om det blir mycket folk i entrén (risk för trängsel) som väntar så kan det bli så att man får vänta ute, så ta med varma kläder.

Då vi vill säkerställa att alla känner sig bekväma när de badar så har vi satt en begränsning på bubbelpoolen på max 2 personer samtidigt.

Vågorna är avstängda tillsvidare då vi har plattor på "stranden" som släppt.

Publicerad:
27 november, 2018
Senast uppdaterad:
23 december, 2021