Badhuset Vanningen

På badhuset Vanningen i Vellinge finns minivattenland, rutschkana, vågbassäng, bubbelpool samt banor för motionssimning och undervisningsbassäng. Här finns även en badshop och ett café. Man kan boka kalas, information angående detta hittar ni under fliken priser.

Bastu

På Vanningen finns möjlighet till att bada bastu. Du kan även hyra Vanningen som festlokal, för bokning ring eller skicka e-post

Badhuset är kontantfritt och tar endast kort eller swish.

Kontakta oss

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Badhuset Vanningen
Västerbrogatan
235 36 Vellinge

Telefon: 040-42 52 86 - telefontider följer badets öppettider.
E-post - vanningenmail@vellinge.se - besvaras på vardagar, oftast inom 24 timmar.

Aktuellt på Vanningen

Vår målsättning är att öppna för allmänheten den 1 april. Vi har i nuläget fortfarande en del arbete kvar och vi väntar på att den nymålade färgen i vågbassängen ska torka. Det är en filtertvätt som gått ut i vattnet p.g.a. ventiler som inte höll tätt och sen blev där andra.komplikationer till följd av det, arbete pågår.
Alla med årskort får när deras kort gått ut ett ersättningskort på 2 månader. De som har plastkort med 10 eller 30 gånger får sina kort förlängda med 2 månader. Alla pappers kort har inget utgångsdatum så dessa konverterar vi om till nya kort ändå. Detta gäller givetvis dem som har kort som gällt under stängningen 5 februari till 1 april 2020.

Vi kommer på prov att införa ett till morgonsim som vi kommer utvärdera senare. det blir tyvärr ingen start med detta nu måndagen den 9 mars, återkommer med nytt datum inom kort.

10 och 30-kort inköpta från och med 2019 gäller i 2 år från inköpsdatum och går ej att konvertera. Är korten köpta innan 2019 så gäller samma villkor som innan.

Publicerad:
27 november, 2018
Senast uppdaterad:
11 februari, 2020