Badhuset Vanningen

På badhuset Vanningen i Vellinge finns minivattenland, rutschkana, vågbassäng, bubbelpool samt banor för motionssimning och undervisningsbassäng. Här finns även en badshop och ett café. Man kan boka kalas, information angående detta hittar ni under fliken priser.

Bastu
Avstängd

På Vanningen finns möjlighet till att bada bastu. Du kan även hyra Vanningen som festlokal, för bokning ring eller skicka e-post

Badhuset är kontantfritt och tar endast kort eller swish.

Kontakta oss

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Badhuset Vanningen
Västerbrogatan
235 36 Vellinge

Telefon: 040-42 52 86 - telefontider följer badets öppettider.
E-post - vanningenmail@vellinge.se - besvaras på vardagar, oftast inom 24 timmar.

Aktuellt på Vanningen

Måndagen den 1 juni går Vanningen över till sommartider och stängt på helger.

I sommar stänger Vanningen v25 till och med v27 för allmänheten, under denna tid har vi sommarsimskola, i och med att vi har en begränsning på 50 personer kan vi inte hålla öppet. Sen stänger vi v28 till och med v34 för våra olika arbeten som ska vara i simhallen och öppnar igen måndagen v35 för allmänheten.

Vi kommer på prov börja med morgonsim måndagen den 20 april. 07.00-08.00 sim till 08.30. Dusch till 08.45 och man måste lämnat omklädningsrum till 09.00. Endast 25:m bassängen är öppen. (sen som läget är i Sverige och världen så kan nya beslut komma snabbt, så ha gärna det i åtanke)

Vi har 50 personers gräns på badet, så ni har detta i åtanke när ni åker hit, då att viss väntetid kan förekomma.

Badhuset har ordinarie öppettider. Vågbassängen, motionsbassängen, bubbelpoolen och vattenrutschkanan är öppna, men bastuavdelningarna är stängda tills vidare. Vattengymnastiken gör uppehåll denna säsong och kommer eventuellt att starta igen i höst.

Vanningen följer de rådande rekommendationerna avseende det nya coronaviruset och covid-19. Läs mer om rekommendationerna på Folkhälsomyndighetens webbplats.

Är du det minsta förkyld så ber vi dig stanna hemma, men är du frisk så är du varmt välkommen!

10 och 30-kort inköpta från och med 2019 gäller i 2 år från inköpsdatum och går ej att konvertera. Är korten köpta innan 2019 så gäller samma villkor som innan.

Publicerad:
27 november, 2018
Senast uppdaterad:
11 februari, 2020