Hoppa till innehåll

Ungdomsrådet

Ungdomsrådet är en länk mellan Vellinge kommuns ungdomar och dess politiker. Vi är en grupp unga från kommunens alla hörn vars huvuduppgift är att vara en remissinstans till politiska beslut och att bidra till en roligare tillvaro för Vellinges ungdomar. Detta gör vi bland annat genom olika evenemang såsom beachfotbollturneringar, E-sportsturneringar och Utomhusbion – Open Sky.

Vellinge Ungdomsråd jobbar för ungdomars intressen när det rör frågor om fritid, kultur och skola. Vi är politiskt och religiöst obundna samt agerar som ungdomars representanter vid vissa politiska beslut. Ungdomsrådet ansvarar även för organisationen VCN (Vellinge Communication Network) där vi träffar elevråd från Vellinge kommuns grundskolor. På så sätt får elevråden vara med och påverka och inspirera oss i vårt arbete och samtidigt framföra sina tankar om vad som behöver förbättras i kommunen.

Är du intresserad av att vara med i ungdomsrådet? Tveka inte att höra av dig till oss! Kontakta oss gärna via e-post: ungdomsradet@vellinge.se

Senast uppdaterad:
17 mars 2023 12:47