Hoppa till innehåll

Sandeplanskolan söker speciallärare

Om arbetsplatsen

Vill du vara delaktig i att framtidssäkra utbildningen i Vellinge kommun. Då önskar vi dig välkommen till Sandeplanskolan i Höllviken.

Sandeplanskolan är en grundskola för elever i årskurs F-9. På skolan finns det även fritidshemsverksamhet för elever i årskurs F-5. Här möts du av engagerade, kreativa och professionella kollegor. Sist men inte minst härliga elever. Skolan kännetecknas av ett välkomnande och öppet klimat, en modern lärmiljö samt ett nära samarbete mellan skola och hem. Vi lägger stor vikt vid samarbete, pedagogiska samtal och kollegialt lärande och bygger en hälsofrämjande skola. Vi arbetar utifrån devisen att barn gör rätt om de kan.

Arbetsbeskrivning

Vi söker speciallärare som tillsammans med kolleger arbetar för att alla elever ska nå så långt möjligt i sin utveckling. Du ingår i skolans elevhälsoteam tillsammans med skolledning, kurator, skolsköterska, psykolog, specialpedagoger/speciallärare, elevsamordnare, elevresurser och socialpedagog. Arbetet sker på organisations-, grupp och individnivå. I rollen som speciallärare blir du tillsammans med kollegerna i elevhälsoteamet en kvalificerad samtalspartner och rådgivare för såväl föräldrar som kollegor. Tillsammans med specialpedagoger driver du pedagogiskt utvecklingsarbetet med målet att kunna möta alla barn och elever rätt till en likvärdig utbildning. Sandeplanskolan arbetar med att utveckla våra arbetssätt gällande bedömning och betygssättning. Du arbetar du bland annat med observation, kartläggning och undervisning i mindre grupp/en-till-en. Arbetet sker i första hand främjande och förebyggande, men också åtgärdande.

Kvalifikationer

Kvalifikationer Vi söker en behörig speciallärare. Vi ser att du har erfarenhet av digitala lärmiljöer. Viktigt är att du kan samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och kollegor.

Uppdraget kräver erfarenhet av dokumentation, observation, analys samt av att arbeta med elever på individnivå. Det är även lämpligt med relevant erfarenhet av digitala arbetssätt.

Behörig lärare i matte och svenska

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-08-11

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-22
Referensnummer: C57012

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Liselotte Johnsson, Rektor
Telefon: 040-425802