Hoppa till innehåll

Matförsäljning Västra hamnplan - intresseanmälan

Till sommaren 2024 önskar Vellinge kommun tillgängliggöra Västra hamnplan för allmänheten. Tanken är att Västra hamnplan ska vara en plats där besökare kan köpa en bit mat, sätta sig ned och njuta av havet. Platsen kommer att ha en serveringsyta, lekplats och grönskande planteringar. Serveringsytan kommer att inrammas av ca fem-sex foodtrucks.

Satsningen genomförs som ett komplement till befintliga verksamheter som redan finns i hamnen idag. Besökarna beräknas vara i alla åldrar med särskild vikt vid barnfamiljer.

 1. Innan du anmäler intresse

  Tillgängliga platser för foodtrucks kommer att utarrenderas av Vellinge kommun till lämpliga aktörer. Vellinge kommun har fri prövningsrätt bland inkomna intresseanmälningar och eftersträvar ett högt mått av valfrihet, vilket innebär att man önskar få in flera olika typer av mat på platsen.

  Platsen beräknas vara iordningställd till mitten av juni och sista dag att anmäla sitt intresse för att få vara med denna sommar är 30 april.

 2. Dags att anmäla intresse

  Här lämnar du din intresseanmälan.

  Anmäl intresse här
 3. Personuppgiftsansvarig kommunstyrelsen

  Vellinge kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen. För mer information, gå till sidan Personuppgiftsansvarig kommunstyrelsen. Sidan öppnas i ett nytt fönster.

 4. Vad händer sen?

  Sista dagen att anmäla intresse är 30/4. Urval sker löpande, vilket gör att platserna kan vara tillsatta innan deadline.