Hoppa till innehåll
Datum
6 september
Tid
16:00 - 23:00
Plats
Höllviken, Skanör och Falsterbo, Velling

Matnatten Falsterbonäset

Matnatten är upplevelsen för dig som vill utforska den lokala matscenen. Besök sex smakstopp på en kväll och njut av de lokala smakerna i ett par timmar tillsammans med vänner, dejten eller kollegorna.

I din biljett ingår en smakportion på varje stopp. Smakportionen speglar restaurangens egna koncept och ger dig en god känsla för vad du kan vänta i vanliga fall. Matnatten är därför ett perfekt sätt att upptäcka nya restauranger på. Deltagande mataktörer utgörs i regel av en skön mix av restauranger, pubar, vinbarer och kaféer. Detta innebär att du kan bli serverad smakprov av allt ifrån fine dining, vällagad street food till en ljuvlig dessert. Önskar du vegetariskt alternativ (lakto-ovo) väljer du detta i samband med ditt biljettköp.

Arrangemanget pågår mellan kl. 16-23 och du har möjlighet att påbörja din runda så sent som kl. 18.00. Du väljer själv i vilken takt och turordning du önskar göra dina stopp.

Nyttja det populära Blind Bird-erbjudandet genom att köpa dina biljetter tidigt. Erbjudandet är perfekt för den som önskar bli överraskad. Biljetten börjar nämligen säljas före restaurangerna presenteras. I gengäld får du en trevlig matupplevelse till ett förmånligare pris. Vid köp av två Blind Bird-biljetter sparar du 100 SEK mot ordinarie biljettpris.

Blind bird-erbjudande 399 SEK (ord. pris 449 SEK).

Utlämningsställe för klippkort samt lista över deltagande mataktörer presenteras på https://matnatten.se/falsterbonaset/

Arrangör:
Taste Events
Läs mer:
Matnatten.se
Platsbokning/betalning
Publicerad:
4 juni, 2024