Hoppa till innehåll

Ljungenskolans skolrestaurang

I princip all mat lagas från grunden och serveras direkt från ugn och grytor, utan varmhållning. Ljungenskolans restaurang är KRAV-certifierad med två KRAV-märken, vilket innebär att i snitt 50 % av råvarorna är KRAV-märkta eller ekologiska.

Vi följer Livsmedelsverkets rekommendationer för skolrestauranger. Förutom dagens meny serveras också en riklig salladsbuffé, knäckebröd och smör, mjölk och vatten. Köket bakar ofta bröd själva. Alla mejerivaror är ekologiska. Fisken är MSC-märkt. Potatis, pasta och ris är KRAV-märkt.

Meny
Menyn finns i appen "Din skolmat" och i Vklass.

https://skolmaten.se/ljungenskolan/

Frukost

Alla elever är välkomna att äta frukost i skolans restaurang innan skoldagen börjar.

Kontakta oss:
I Ljungenskolans kök arbetar: Johan Stjernfeldt, köksmästare, Peter Ek, kock, Krystyna Johansson, kock, Robin Ehrensky, kock och Linda Sjöberg, ekonomibiträde.

Telefon till köket: 040-42 58 58. Ring helst efter 13.00.

Publicerad:
29 augusti, 2018
Senast uppdaterad:
9 maj, 2019