Hoppa till innehåll

Ljungenskolans skolrestaurang

Ljungenskolans restaurang är KRAV-certifierad med två KRAV-märken, vilket innebär att i snitt 50 % av råvarorna är KRAV-märkta eller ekologiska.

Vi följer Livsmedelsverkets rekommendationer för skolrestauranger. Förutom dagens meny serveras också en riklig salladsbuffé, knäckebröd och smör, mjölk och vatten. Alla mejerivaror är ekologiska. Fisken är MSC-märkt.

Meny
Menyn finns i appen "Din skolmat" och i Vklass.

https://skolmaten.se/ljungenskolan/

Frukost

Alla elever är välkomna att äta frukost i skolans restaurang innan skoldagen börjar.

Kontakta oss:
I Ljungenskolans kök arbetar: Johan Stjernfeldt, köksmästare, Peter Ek, kock, Krystyna Johansson, kock, Robin Ehrensky, kock och Linda Sjöberg, ekonomibiträde och Barbora Nilsson, ekonomibiträde.

Telefon till köket: 040-42 58 58. Ring helst efter 13.00.

Senast uppdaterad:
9 maj, 2019