Hoppa till innehåll

Ystad Summit

Den 4-6 september är det dags för Ystad Summit - en politiskt oberoende och öppen mötesplats för samhällsfrågor som berör hela södra Sverige och Östersjöregionen.

På Ystad Summit kan du kostnadsfritt lyssna till intressanta seminarier, debatter och föreläsningar om aktuella och angelägna ämnen såsom t.ex hållbart näringsliv, livsmedelsförsörjning, hållbar tillväxt och arbetsmarknad. Du kan också nätverka med andra företagare, ideella föreningar, intressegrupper och politiska aktörer.

Hela programmet finner du via den här länken.

Tre tips på programpunkter:

Tips 1

Årets Ystad Summit invigs och inleds på onsdagen med en näringslivsfrukost kl.07.30. Ett ypperligt tillfälle för nätverkande!
https://ystadsummit.se/events/naringslivsfrukost/

Tips 2

Som en av Sveriges tre storstadsregioner är Malmö en tillväxtmotor. Ca 50 % av alla nya arbetstillfällen i Skåne skapas i Malmö/MalmöLund-regionen. Passa på att lyssna till panelsamtalet "Alla vill till Malmö. Men det är tack vare hela Skåne" där Vellinges kommundirektör Marcus Willman är en av paneldeltagarna.
https://ystadsummit.se/events/kommande-naringslivsprogram/

Tips 3

Är du nyfiken på att göra affärer med Danmark? Då kan du få både inspiration och kunskap om den danska marknaden på Ystad Summit!
https://ystadsummit.se/events/myter-och-sanningar-om-att-gora-affarer-med-danskarna-skanes-tredje-storsta-exportmarknad/

Publicerad:
30 augusti, 2024