Hoppa till innehåll

Kursstart 11 januari 2021

Välkommen till en ny termin och en ny kursstart!

Sedan 7 december bedrivs vår undervisning inte i skolans lokaler utan det sker genom fjärr- eller distansundervisning.

Detta innebär att undervisning kommer att ske digitalt via Teams, vi har dock möjligheten att erbjuda handledning och stöd på plats för den som vill och har behovet. Vi hoppas att kunna komma igång med plastförlagd undervisning igen så fort det är möjligt.

Vi som arbetar på Vellinge Lärcenter har som mål att skapa de bästa förutsättningarna för ditt lärande.

Trots att vi just nu bedriver distans- och fjärrundervisning finns många möjligheter till extra stöd i form av handledning, vägledning. Ta tillvara på de möjligheter som ges, vi finns här för Dig!

För dig som är helt ny studerande hos oss eller ska påbörja en kurs

Din lärare på kursen kommer att kontakta dig på den mejladress du angav när du sökte kursen nästa vecka med information om kursens upplägg och hur undervisningen kommer att bedrivas under fjärrundervisningen. Behöver du få kontakt med din lärare så finns kontaktuppgifter längst ner i detta mejl.

Vi har skickat ut ett mejl till dig med den information du behöver för att komma igång med dina studier.

Du kan även läsa det här Välkomstbrev (PDF-dokument, 238 kB)

För dig som redan är studerande hos oss och förlängt kursen

Vi börjar terminen precis som den förra slutade med fjärr- eller distansundervisning på Komvux samt SFI nivå D.

Undervisningen ser olika ut beroende på vilken kurs du läser. Det är ditt ansvar att vara i kontakt med din lärare och följa undervisningen.

Inför en ny termin så kommer det att skapas ett nytt Team för varje kurs, är du registrerad på kursen så kommer du att kopplas till det nya kursteamet automatiskt.

Har du inte förlängt din kurs gör du detta genom att kontakta Studie- och yrkesvägledare eller administrationen. Har du medel från CSN är det viktigt att du anger nytt slutdatum så att vi registrerar det korrekt.

Publicerad:
4 januari, 2021