Hoppa till innehåll

Öppet hus

Öppet hus

Under öppet hus ges du som går i årskurs 9 samt vårdnadshavare möjlighet att träffa elever och personal på Sundsgymnasiet. Vi genomför vanligtvis ett öppet hus i november och ett i januari/februari. Planerade arrangemang hittar du på den här sidan.

Programinformation tisdag 1 februari

Tisdag den 1 februari kl. 17-20 genomförde vi en anpassad variant av öppet hus med anledning av rådande pandemi. Arrangemanget genomförs helt digitalt i form av programinformationspass där vi berättade om skolan och respektive program. Vår ambition är att publicera inspelat material inom kort på den här sidan.

På den här sidan hittar du förutom information om planerade tillfällen för öppet hus även samlad information om våra program och annat som kan vara bra att veta, i väntan på och mellan våra öppna hus, eller för dig som inte har möjlighet att närvara på öppet hus. För att ta del av tidigare öppna hus och andra filmer om skolan kan du även kika in på vår egen kanal på YouTube.

Har du frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. För programspecifika frågor kontakta biträdande rektor för programmet. För allmänna frågor kan du kontakta oss via vår allmänna mejl; sundsgymnasiet@vellinge.se

Här kan du läsa om våra program

bold på 6 stycken små iconer för sundsgymnasiets olika program

Våra program

Här kan du läsa mer om våra högskoleförberedande program samt idrottsutbildningen.

Utbildningskatalog

Här kan du läsa vår utbildningskatalog för 2022.

Följ oss i sociala medier!

facebook2.pnginstagram2.pngyt_logo_rgb_light2.png

Relaterade nyheter

23 februari, 2021

Sundsgymnasiets utbildningskatalog

Läs om våra program och inriktningar Sundsgymnasiet erbjuder inför läsår 22/23
Bild på surfing foil
28 augusti, 2020

Ny idrottsutbildning i Segling med inriktning på foil

Har du drömt om att kombinera intresset för segling med gymnasiestudier är detta utbildningen för dig!