Hoppa till innehåll

Aktuellt

Bild på studentmössor som höjs i luften
7 mars, 2023

Student 2023

Här kan du ta del av programmet för studentdagen den 8 juni. Vi kommer att göra det till en glädjefylld tillställning tillsammans med våra studenter!
9 november, 2022

Sundsgymnasiet kurskatalog

Här hittar du Sundsgymnasiets kurskatalog för läsåret 2023/2024. Klicka på bilden nedan för att bläddra i katalogen.
8 november, 2022

Tuva vann guld i U19 EM IQfoil

Tuva tog hem guldet.
7 oktober, 2022

Biträdande rektor på Sunds invald i Microsoft Advisory Board

Josef Holmqvist, biträdande rektor på Sundsgymnasiet har som enda svensk blivit invald i Microsoft Advisory Board tillsammans med åtta skolledare från Europa.
1 september, 2022

Beställa dina gamla betyg

Nu kan du beställa dina betyg via e-tjänst.
8 september, 2022

Sundsgymnasiet blir Riksidrottsgymnasium för segling

Från och med hösten 2023 blir Sundsgymnasiet ett Riksidrottsgymnasium med fokus på segling. Svenska Seglarförbundet har sex nya RIG-platser och valt att nu satsa på Vellinge, utöver Motala och Lerum.
5 september, 2022

Två lärare på Sundsgymnasiet är utsedda till Microsoft Innovative Educator Expert

Siri Östern Gran och Mattias Nylander har blivit utvalda att vara med i Microsofts globala gemenskap för lärare och pedagoger. Utmärkelsen riktar sig till lärare som ligger i framkant vad gäller innovation och nytänkande kring digitalisering i skola med Microsofts digitala plattformar. I Sverige är de två utav 25 pedagoger som nu kommer fortsätta sin digitala resa i programmet.
25 mars, 2022

Sundsgymnasiet är årets UF-skola 2022!

Med en långsiktig och tydlig strategi för entreprenörskap på Sundsgymnasiet och i Vellinge kommun står vi i år som vinnare av årets UF-skola! När skolledning och lärarlag arbetar tillsammans ger det resultat. Förutom årets UF-skola är flera Sunds UF-företag vinnare i olika kategorier och vidare till SM!
Entreprenörskap genomsyrar hela Sundsgymnasiet, framförallt på vår nya inriktning på Ekonomiprogrammet – Entreprenörskap som kommer att utökas under de närmsta åren. Vi ser fram emot fortsatt arbete som årets UF-skola!
24 november, 2021

Sundsgymnasiet inleder internationellt utbyte för entreprenöriellt lärande

Sundsgymnasiet arbetar mycket med det entreprenöriella lärandet, som kan ses som en nyckel till att komma åt elevernas egen drivkraft och motivation. Nu ges möjligheten att utveckla det ytterligare när de inleder ett internationellt utbyte med Israel med hjälp av programmet Atlas.