Hoppa till innehåll

Aktuellt

8 september, 2022

Sundsgymnasiet blir Riksidrottsgymnasium för segling

Från och med hösten 2023 blir Sundsgymnasiet ett Riksidrottsgymnasium med fokus på segling. Svenska Seglarförbundet har sex nya RIG-platser och valt att nu satsa på Vellinge, utöver Motala och Lerum.
5 september, 2022

Två lärare på Sundsgymnasiet är utsedda till Microsoft Innovative Educator Expert

Siri Östern Gran och Mattias Nylander har blivit utvalda att vara med i Microsofts globala gemenskap för lärare och pedagoger. Utmärkelsen riktar sig till lärare som ligger i framkant vad gäller innovation och nytänkande kring digitalisering i skola med Microsofts digitala plattformar. I Sverige är de två utav 25 pedagoger som nu kommer fortsätta sin digitala resa i programmet.
15 augusti, 2022

Intresseanmälan till Sundsgymnasiet

Här kan du anmäla ditt intresse till våra olika program på Sundsgymnasiet
10 juni, 2022

Stipendieutdelning 2022

Årets stipendieutdelning till studenter på Sundsgymnasiet.
25 mars, 2022

Sundsgymnasiet är årets UF-skola 2022!

Med en långsiktig och tydlig strategi för entreprenörskap på Sundsgymnasiet och i Vellinge kommun står vi i år som vinnare av årets UF-skola! När skolledning och lärarlag arbetar tillsammans ger det resultat. Förutom årets UF-skola är flera Sunds UF-företag vinnare i olika kategorier och vidare till SM! Entreprenörskap genomsyrar hela Sundsgymnasiet, framförallt på vår nya inriktning på Ekonomiprogrammet – Entreprenörskap som kommer att utökas under de närmsta åren. Vi ser fram emot fortsatt arbete som årets UF-skola!
28 mars, 2022

Skulle du vilja skugga en klass?

Nu har du chansen att skugga en elev under vecka 16 och 17. Läs mer här och anmäl dig snarast! Endast ett fåtal platser!!
24 november, 2021

Sundsgymnasiet inleder internationellt utbyte för entreprenöriellt lärande

Sundsgymnasiet arbetar mycket med det entreprenöriella lärandet, som kan ses som en nyckel till att komma åt elevernas egen drivkraft och motivation. Nu ges möjligheten att utveckla det ytterligare när de inleder ett internationellt utbyte med Israel med hjälp av programmet Atlas.
23 februari, 2021

Sundsgymnasiets utbildningskatalog

Läs om våra program och inriktningar Sundsgymnasiet erbjuder inför läsår 22/23
Bild på flera gymnasieelever ute
10 juni, 2021

Betyg

Information om hur du får ut dina betyg och examensbevis