Hoppa till innehåll

Aktuellt

13 april, 2022

Inbjudan: Emil & Känslogänget - en liten bok om stora känslor

Hur pratar man känslor med yngre barn? Jennifer Grann, Thea Fridh och Sofia Heimburg från Sundsgymnasiet har skapat en bok som riktar sig till barn i förskole- och yngre skolåldern med budskapet att alla känslor är okej. Visionen är att öka medvetenheten och förebygga psykisk hälsa redan i ung ålder. Den 20 april kl. 17.00 i matsalen i byggnad Borgen på Sundsgymnasiet har du möjlighet att träffa författarna och köpa boken.
25 mars, 2022

Sundsgymnasiet är årets UF-skola 2022!

Med en långsiktig och tydlig strategi för entreprenörskap på Sundsgymnasiet och i Vellinge kommun står vi i år som vinnare av årets UF-skola! När skolledning och lärarlag arbetar tillsammans ger det resultat. Förutom årets UF-skola är flera Sunds UF-företag vinnare i olika kategorier och vidare till SM! Entreprenörskap genomsyrar hela Sundsgymnasiet, framförallt på vår nya inriktning på Ekonomiprogrammet – Entreprenörskap som kommer att utökas under de närmsta åren. Vi ser fram emot fortsatt arbete som årets UF-skola!
28 mars, 2022

Skulle du vilja skugga en klass?

Nu har du chansen att skugga en elev under vecka 16 och 17. Läs mer här och anmäl dig snarast! Endast ett fåtal platser!!
24 november, 2021

Sundsgymnasiet inleder internationellt utbyte för entreprenöriellt lärande

Sundsgymnasiet arbetar mycket med det entreprenöriella lärandet, som kan ses som en nyckel till att komma åt elevernas egen drivkraft och motivation. Nu ges möjligheten att utveckla det ytterligare när de inleder ett internationellt utbyte med Israel med hjälp av programmet Atlas.
bild på en flicka som står och tittar in i en paddock
22 november, 2021

Ansök till vår idrottsutbildning!

Kom ihåg att ansöka till vår idrottsutbildning före den 1 december! Klicka på respektive länk för att komma till rätt e-tjänst.
23 februari, 2021

Sundsgymnasiets utbildningskatalog

Läs om våra program och inriktningar Sundsgymnasiet erbjuder inför läsår 22/23
Bild på flera gymnasieelever ute
10 juni, 2021

Betyg

Information om hur du får ut dina betyg och examensbevis