Hoppa till innehåll

Viktig information till vårdnadshavare

Den 23 augusti kl. 18 kommer samtliga system och tjänster stängas ner p.g.a. flytt till kommunens nya IT-leverantör, Atea.

Under början av v. 35 kommer systemen successivt börja startas upp i en prioriteringsordning. Detta innebär att ni kommer sakna åtkomst till Haldor under ett par dagar, med start fredagen den 23 augusti kl 18.00. Vi kommer informera på Vellinge.se när det går bra att logga in på Haldor igen.

Som vårdnadshavare är det mycket viktigt att omgående uppdatera sina kontaktuppgifter om det inte gjorts nyligen. Använd följande länk: https://lcutbildning.vellinge.se/WE.Education.Spaces/Start?Actor=Actor_Relative&IDPMethod=saml&domain=Vellinge

Frånvaroanmälan under perioden då systemen är stängda med start fredagen den 23 augusti kl 18.00:

Detta gäller endast Sundsgymnasieelever
Vårdnadshavare och myndiga elever skickar ett SMS till 0733-33 61 39. Följande information ska framgå i SMS:et:
Vårdnadshavares namn
Elevens namn
Klass
Frånvaro start - slut

Administrationen tar emot och distribuerar anmälningarna vidare till mentorer/lärare. Frånvaron behöver läggas in i efterhand i Haldor.

Vi vill även påminna om att vi från och med läsårsstart gått över till ny lärplattform, från Vklass till Haldor, samt att ni behöver genomföra vår e-tjänst ”Digital skolstart” omgående, om detta inte redan gjorts, för att komplettera med uppgifter samt ta del av viktig information inför skolstarten. Vårdnadshavare loggar in med Bank-ID. Du hittar digital skolstart här: https://vellinge.se/skolstart

Publicerad:
21 augusti, 2024