Hoppa till innehåll

Ny lärplattform – Haldor

Som tidigare aviserat ersätts tidigare lärplattform Vklass av Haldor. Haldor blir den nya länken mellan skolan och dig som vårdnadshavare där du får ta del av viktig information från skolan, följa din ungdoms resultat och hantera frånvaroanmälan.

Från och med torsdag 29 augusti 2024 fungerar systemet och frånvaroanmälan igen efter vårt byte av IT-leverantör. Dock är våra integrationer till bakomliggande elevregister ännu ej på plats vilket innebär att förändringar och korrigeringar som har genomförts efter skolstarten ännu inte är uppdaterade. Likaså saknas koppling till systemet för de elever och vårdnadshavare som har tillkommit eller hanterats manuellt efter skolstart. Detta ska bli åtgärdat löpande under veckan och enligt prognos beräknas allt vara uppdaterat till måndag 3 september.

Vid problem med frånvaroanmälan ber vi er maila till sundsgymnasiet@vellinge.se före kl. 07:30 för frånvaro som berör aktuell dag.

Vid frågor och funderingar i övrigt är ni alltid varmt välkomna att kontakta oss, kontaktuppgifter hittar du överst på den här sidan.

Publicerad:
28 augusti, 2024