Gå med i ungdomsrådet

Är du intresserad av att göra kommunen till en bättre plats för oss ungdomar? Ansök då till oss att få vara med i ungdomsrådet! Genom ungdomsrådet får du som ungdom möjlighet att påverka kommunala beslut som rör ungdomar samt få vara med och arrangera och planera olika evenemang.

Att vara med i Ungdomsrådet är ett perfekt tillfälle att få ha roligt, lära känna nya människor, lära sig hur kommunen fungerar, knyta kontakter och få en ovärderlig erfarenhet somdu kommer ha nytta av resten av livet.

Som ledamot i Ungdomsrådet ställs du inför ett stort ansvar och en stor möjlighetatt få skapa förändring. Du kommer att få vara med att planera och arrangera olika evenemang, allt från mindre LAN till stora utomhusbio, du kommer att sitta medoch diskutera viktiga politiska beslut och inte minst kommer du företräda de ungdomar i det område i kommunen du bor. Av denna anledning ser vi till stor vikt var någonstans du bor i kommunen då vi försöker ha ledamöter från samtliga kommundelar.

Tycker du det verkar roligt eller har du några frågor? Kontakta vår ordförande Sofia Ståhlfors så ska hon se till att ta emot din förfrågan om att vara med eller svara på dina andra funderingar. Kontaktuppgifter följer här nedan.

Sofia Ståhlfors
Epost: ungdomsradet@vellinge.se
Telefon: 040-42 50 00