Nytt projekt för tjejer som vill bli starkare

Vill du bli stark, ha roligt och träffa vänner? Är du tjej och går i åttan?

Nu drar vi igång Starka som riktar sig till dig som är tjej och går i åttan. Under 15 veckor, med start den 16 oktober 2018, får du möjlighet att kostnadsfritt prova på olika träningsformer som till exempel funktionell styrka, spinning, x-intervall (cirkelträning), gym, yoga/body balance och body combat. Vi kommer att göra mellanmål, prata om motivation, hälsa men också om hur viktigt det är med balans och vila.

Målet är du ska känna glädje och få rolig träning som är befriad från krav och prestation. Du behöver inte vara träningsvan, men får gärna vara nyfiken och motiverad!

Starka är ett samverkansprojekt mellan Skåneidrotten, Vellinge kommun och Formtoppen för att uppmärksamma ofrivilligt inaktiva och arbeta för starkare hälsa hos unga.

När? Tisdagar kl 16.00-17.45, med start 16/10 och 15 veckor framåt med uppehåll för lov. Gruppen leds av Åsa Pihlsgård på Formtoppen.

Var? På Formtoppen i Höllviken.

Hur? Anmäl dig senast den 1/10 genom att mejla till asa@formtoppen.nu. Vi har 15 platser. Åsa kommer sedan att återkomma till dig med mer information.

Mer information? Kika gärna på filmen om Starka!
Frågor?
Välkommen att kontakta Åsa Pihlsgård, enklast via mejl.