Vellinge kulturskola Artisten

Vellinge kulturskola Artisten - får oss alla att växa! Här hittar du information om kulturskolan, våra kurser och hur du anmäler dig. Välkommen med din anmälan!

Välkommen till Vellinge kulturskola Artisten!

Kulturskolan erbjuder: Instrument, Sång, Bild och form, Serieteckning, Jazz/Showdans, Street/Jazz Klassisk balett, Film, Animation, Teater, Musikal m.m.

För äldre elever finns det DJ-kurs, ljud- och ljusproduktion, artistlinje, internationella kurser, kortkurser i gitarr med mera.

Läs om oss på Facebook och kolla in det senaste som händer!
Vellinge kulturskola Artisten på Facebook

Varför namnet Vellinge kulturskola Artisten?

Ordet Artisten beskriver visionen för Vellinge kulturskola.

Alla kan bli artister – - på olika sätt, i olika sammanhang och på olika nivåer- utifrån var och ens speciella förutsättningar. Hos oss kan du välja den inriktning som passar din talang bäst!

Här skapar vi möjligheter för dig att bli en artist utifrån dina speciella förutsättningar.

Kulturens uttryck och aktiviteter gör att vi växer som människor. Det har ett stort egenvärde. Självkänslan och kreativiten ökar i takt med den glädje vi upplever i att skapa . Tack för att vi får dela den glädjen med er!

För Vellinge kulturskola Artisten får oss alla att växa!

Våra fina lokaler!

Du hittar oss i fina, välanpassade lokaler, granne med Sundsgymnasiet i Vellinge. Vi hoppas skapa en härlig kreativ mötesplats tillsammans med barn, ungdomar och vuxna som vill utveckla sin kreativitet och sina talanger.

Så här hanterar vi dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Vellinges kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifterna du har lämnat längre än nöd­vändigt. Personuppgiftsansvarig är Vellinge kulturskola som kan kontaktas på kulturskolan@vellinge.se

Mer information om hur vi behandlar personuppgif­ter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförord­ningen finns på www.Vellinge.se/personuppgifter. Dataskyddsombudet för Vellinge kommun nås på dataskyddsombud@vellinge.se 040-42 50 00

Nu är det hög tid att anmäla sig till Kulturskolan inför nästa läsår

Du kan nu göra din anmälan inför läsåret 18 - 19. kurserna vi erbjuder hittar du under fliken "Kursutbud"

Nyanmälan

Anmälan till kulturskolan sker numera enkelt via vår e-tjänst. Använd länken https://svvellinge.speedadmin.dk/tilmelding#

Se mer information under fliken "Anmälan och avgifter"
Välkommen med din anmälan!

Återanmälan/avanmälan

Samtliga nuvarnade elevers vårdnadshavare har fått ett mail med info ang återanmälan och ev. avanmälan. Dessa båda former av anmälan ska göras senast 15 maj.

Se mer information på under fliken "Anmälan och avgifter"

Redan elev på kulturskola:

Inloggning till elevsystemet Speedadmin

Tryck på följande länk:

Inloggning till Speedadmin

Här kan du se uppgifter om det ämne eleven går på samt göra anmälan till nya kurser och ev göra avanmälan. VIKITIG: Glöm ej att uppdatera dina kontaktuppgifter vilket du också gör här.

Har du glömt din inloggning?

Alla antagna elever har fått en inloggning men om det kommit bort kan ni gå in på speedadmin.dk och skriva in elevens personnummer. Det finns också "glömt lösenordet?"

--------------------------------

Här hittar du våra lokaler-

Adress: Norrevångsgatan 1, Vellinge
Kulturskolan är belägen mellan Borgen, Sundsgymnasiet och Kommunhuset.