Årets medarbetare i Vellinge kommun utsedd

Nu är årets medarbetare i Vellinge kommun utsedd. Grattis säger vi till Britta Gustavsson, kulturskolechef på Kulturskolan.

årets medarbetare 2017

Årets medarbetare Britta Gustavsson med Carina Wutzler och Charlotte Unosson på varsin sida

Priset delas ut med motiveringen:

"Britta Gustavsson är en mycket omtyckt, inkluderande och skicklig ledare och chef i Vellinge kommun. Hon är tydlig, en god lyssnare och har ett personligt ledarskap. Hon ser till att alla känner sig sedda, både lärare, elever och besökare. Detta bidrar till att personalen känner stor arbetsglädje.

Britta har en gedigen erfarenhet och har tagit emot flera andra kommuner på studiebesök för att visa och stolt berätta om den verksamhet hon ansvarar för och har byggt upp. Detta gör henne till en mycket god ambassadör för Vellinge kommun"

Under onsdagseftermiddagen fick Britta ett överraskningsbesök av kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M) och kommundirektör Charlotte Unosson.

- Det här är så roligt, jag är helt tagen. Stort tack! Det är verkligen roligt att jobba här i kommunen och det blir bara roligare med åren, säger Britta Gustavsson

Syftet med priset Årets medarbetare är att uppmärksamma insatser som leder utvecklingen framåt och att lyfta fram goda förebildere. Vinnaren utses av kommunstyrelsens arbetsutskott och tilldelas ett stipendium på 10 000 kronor.

Personen måste vara tillsvidareanställd i Vellinge kommun.