Välkommen på Näringslivsuppropet den 30 augusti

Nu startar höstterminens träffar med Näringslivsuppropet Vellinge. Träffarna arrangeras av etableringsenheten på olika platser runt om i kommunen och träffen den 30 augusti äger rum på Lindesgården i Vellinge.

Det här är en viktig mötesplats där vi hjälps åt att svara på frågor och ge tips om jobb, praktikplatser och ge viktiga sociala nätverk.

Det har varit god uppslutning på träffarna, och vi ser gärna att ännu fler ska komma. Nyanlända, kommuntjänstemän, politiker, företagare, föreningar, och alla andra som kan tänkas sitta på viktiga kontakter när det gäller arbetsmarknaden, eller som på något annat sätt är intresserade av och vill jobba för integration.

Tid och plats:

Onsdagen den 30 augusti på Lindesgården i Vellinge.

Träffen startar klockan 07.30 då vi bjuder på kaffe och frukostmacka. Mellan klockan 08.00 – 09.30 blir det samtal med myndigheter, kommun, företag, nyanlända och andra deltagare.
På slutet finns möjlighet att stanna kvar för mingel, matchning och möten med nya bekantskaper. Träffen avslutas klockan 10.00.

Varmt välkommen med din anmälan här:

https://simplesignup.se/event/99701-naeringslivsuppropet-i-vellinge-30-augusti-2017

Vill du ha mer information eller inbjudan till kommande Näringslivsupprop? Hör då av dig till Monica Hallworth på e-post: monica.hallworth@vellinge.se.