Välkommen på Näringslivsdagen den 23 november

Näringslivsdagen är en av årets höjdpunkter och en unik chans att nätverka och inspireras för våra lokala företagare. Det är också ett bra tillfälle för dig som är nyfiken på företagande och på våra lokala entreprenörer att få veta mer. Den 23 november är det dags i Halörhallen i Höllviken.

Förra årets Näringslivsdag

Förra året hade Näringslivsdagen runt 400 besökare. En siffra som kommer höjas rejält i år, om Sara Palo, Vellinge kommuns näringslivsstrateg, får som hon vill.

-Det här är en jättebra chans att göra affärer lokalt och att hitta nya samarbetspartners. Dessutom bjuder dagen på massor av inspiration, både i form av möten och av intressanta föreläsningar, säger hon.

Näringslivsdagen tjuvstartar redan klockan 08.00 med Vellinge kommuns populära Näringslivsfrukost. Den arrangeras i matsalen i närliggande Stora Hammars skola, och temat är E-handel. Anmälan krävs och den görs via länken här.

Själva mässan startar sedan klockan 09.30 i Halörhallen. Det blir föreläsningar både i stora salen och i kaféet. Hela programmet finns att ta del av här.

Vill du finnas på plats och representera ditt företag på mässan? Då är du varmt välkommen att anmäla dig och din monter. Anmälan görs här.

Näringslivsdagen är öppen och gratis för alla besökare.

Välkommen!