Näringslivsdag med Stjärnkväll

Välkomna på en härlig näringslivsdag på Badhytten i Skanör den 24 april!

Badhytten, Skanör

Näringslivsdag

Vi startar upp dagen med Vellinge kommuns näringslivsfrukost kl 08:00 och fortsätter sedan med intressanta föreläsningar, nätverkande och spännande aktiviteter som draknäste och speakers corner fram till 14.00

Om du har något du vill diskutera så har du din chans i speakers corner. Det kan vara allt från ett erbjudande som ditt företag har till andra företagare eller en samhällsutmaning som du vill lyfta. Du får 3 min på dig att prata, så effektivitet och förberedelse är ett ledord.

Det finns ett begränsat antal platser i programmet så anmäl detta senast 17 april. Maila ditt intresse till naringsliv@vellinge.se. Först till kvarn!
Dagen avslutas med lunch som man själv betalar nere i restaurangen under tiden som man kan följa ett spännande Draknäste.

Länk för anmälan till Näringslivsdagen

Stjärnkväll

På kvällen är det gala som gäller när den årliga Stjärnkväll äger rum mellan 18.30 och 22.00, även det på Badhytten i Skanör. Då ska vi ära några av kommunens duktiga företagare som utmärkt sig extra under året. Både Vellinge kommun och företagsföreningarna delar ut priser och liksom förra året får vi njuta av en underhållande kväll med en härlig kombination av gala och familjär stämning. Anmälan till kvällen görs i länken nedan.

Kostnaden för kvällen är 400 kr och betalning görs på plats när man kommer. Vill man ha alkoholhaltiga drycker finns det att köpa i baren.

Det är separata anmälningar till dagen och kvällen så även om man har anmält sig till dagen så behöver man anmäla sig på länken nedan för att säkra sin plats. Betalning sker på plats men en "no show-fee" på 300 tillkommer om man uteblir utan att avboka.


Välkomna!