Höstlov på konsthallen och i konsthallens ateljé

Höstlov på konsthallen och i konsthallens ateljé

28 okt-05 nov 11:00-16:00

Detta händer:

Lördagen den 28 oktober är det vernissage av utställningen Till havs. Ateljén är öppen för alla som vill skapa på havstema.

Söndagen den 29 oktober kl 14.00 har konstnären Johan Blomdell en familjevisning av utställningen "Till havs". För familjer med barn från 7 år. Johan Blomdell berättar på ett enkelt sätt om hur skapande kan börja i kaos. Visningen startar i konsthallens ateljé där Johan visar ett praktiskt exempel. Detta arrangemang är en del av Bästa Biennalen.

Måndagen den 30 oktober är ateljén öppen för alla som vill skapa på havstema.

Tisdagen den 31 oktober gör vi egna reflexer i ateljén.

Onsdagen den 1 november har konstnären Johan Blomdell en öppen workshop "I slumpens tecken". Utomhus, bland tallarna, kommer ett gemensamt konstverk att växa fram med hjälp av lite annorlunda metoder. Från 7 år. Ingen föranmälan, men begränsat antal platser. Detta ställs INTE in ens vid regn eller blåst! Detta arrangemang är en del av Bästa Biennalen.

Torsdagen den 2 november, kl 11 och 14, kommer det att tryckas ekologiska tygkassar i ateljén och detta måste man anmäla sig till. Ateljén är då inte öppen för alla. Det finns fortfarande platser kvar så passa på att anmäla dig! Senast 30 oktober vill vi ha din anmälan som du gör på konsthall@falsterbostrandbad.se Det kostar 50kr/kasse att vara med och du måste vara minst 10 år för att vara med. Begränsat antal platser och bindande anmälan, Detta är ett samarbete mellan Konsthallen och naturum på Falsterbo Strandbad.

Från och med fredagen den 3 november är ateljén öppen för alla som vill skapa på havstema.