Hoppa till innehåll

Studenten 2022

Studentexamen är en högtid och en milstolpe i livet, både för studenter och anhöriga. Våra blivande studenter går mot en välförtjänt studentexamen och vi kommer göra det till en glädjefylld tillställning tillsammans!

För att kunna dela detta studentfirande med så många som möjligt kommer vi att filma och sända ut dagens studentarrangemang på vår hemsida via länk.

På detta sätt ges släkt och vänner som inte kan närvara fysiskt att följa evenemanget på distans. Filmning kommer att pågå på hela studentområdet. Vill du som anhörig eller besökare inte bli filmad kan du hålla dig utanför uppmärkt filmområde, på anvisad plats.

Utsläppstider den 9:e juni:

NA3A 14:05
TE3B 14:15
NA3B 14:25
TE3A 14:35
IDR3 14:55
EK3A 15:05
EK3B 15:15
SA3C 15:45
SA3B/ES3 15:55
SA3D 16:05
SA3A 16:15

Direkt efter utsläppet ansvarar respektive student med anhöriga att man på ett snabbt sätt kan lämna skolområdet för att ge plats åt nästa klass med anhöriga.

Tänk på att andra anhöriga ska hinna parkera, så riktlinjen är att ni lämnar parkeringen senast 20 minuter efter utsläppet. Det är viktigt att dess tider hålls eftersom flera klasser nyttjar samma yta unde iden före eller efter den aktuella klassen. Vi vill betona vikten av att hålla angivna tider samt att respektera skolans rekommendationer.

Trots hävda restriktioner ber vi er visa hänsyn och hålla avstånd. Det ligger på respektive student och anhörigas enskilda ansvar att dettta efterlevs. Lyckas vi inte med detta kan vi tvingas avbryta arrangemanget.

Skolan har upprättat arrangemanget tillsammans med utbildningsavdelningen och olika myndigheter så som polis och folkhälsomyndighet.

Observera att eventuella tillstånd för flak eller andra transporter för studenterna inte ombesörjs av skolan, utan ligger på respektive studerandes egna ansvar. För information kring studentflak och karnevalståg hänvisar vi till Transportstyrelsens hemsida: https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/trafikregler/lasta-dra/studentflak-och-karnevalstag/

Fjolårets student blev en succé och vår ambition ligger lika högt i år. Vi ser fram emot årets arrangemang med ett minnesvärt och festligt firande av våra fina studenter!

Senast uppdaterad:
20 maj, 2022