Hoppa till innehåll

Betygsinformation 2023

Publicerad:
16 juni, 2023

Betyg för dig som tagit studenten 2023

Alla som gått ut årskurs 3 och tagit studenten vid Sundsgymnasiet kommer att få sina betyg i form av ett original på svenska hemskickade via post under midsommarveckan. Betygen rapporteras in till den nationella betygsdatabasen som är kopplad till www.antagning.se. Under förutsättning att du aktivt sökt en utbildning på www.antagning.se kommer dina betyg att laddas upp automatisk och bli synliga för dig under "Mina meriter" dagen efter du ansökt.

Har du behov av att få ut ditt betyg på annat sätt ber vi dig kontakta någon av oss i administrationen direkt alternativt direkt maila till sundsgymnasiet.se för handläggning. För elever som gått ut årskurs 1 och 2 finns betygen synliga via "Studieplan" i vänstermenyn på Vklass fr o m midsommarveckan. Vid behov av att få ditt betyg, studieplan elelr intyg i print ber vi dig beställa detta via Betygsbeställning-Vellinge kommun.