Hoppa till innehåll

Skolstart på Sundsgymnasiet

Höstterminen på Sundsgymnasiet inleds den 19 augusti och alla elever och studerande kommer att undervisas på plats. Det är fortsatt mycket viktigt att alla, elever/studenter och personal stannar hemma vid minsta symptom.

För att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vissa verksamhetsanpassningar gjorts. Det gäller exempelvis schemat som har glesats ut, extra städrutiner och avståndsmarkeringar i allmänna utrymmen. Undervisning i idrott och hälsa samt estetiska ämnen har särskilda riktlinjer när det gäller kontakt och att alla nyttjar egna instrument och mikrofoner.

Handsprit finns tillgängligt i alla lokaler och efter lektionen ansvarar var och en för att torka av sin arbetsyta.

Läs mer på V-klass eller via teams

Publicerad:
29 juni, 2021