Hoppa till innehåll

Sundsgymnasiet öppnar för undervisning på plats

Höstterminen på Sundsgymnasiet inleds den 18 augusti och alla elever och studerande kommer att undervisas på plats. Det är fortsatt mycket viktigt att alla, elever/studenter och personal stannar hemma vid minsta symptom.

För att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vissa verksamhetsanpassningar gjorts. Det gäller exempelvis schemat som har glesats ut, extra städrutiner och avståndsmarkeringar i allmänna utrymmen. Undervisning i idrott och hälsa samt estetiska ämnen har särskilda riktlinjer när det gäller kontakt och att alla nyttjar egna instrument och mikrofoner.

Handsprit finns tillgängligt i alla lokaler och efter lektionen ansvarar var och en för att torka av sin arbetsyta.

Läs mer om det på V-klass eller via länk.Välkommen till ett nytt läsår.pdf

Publicerad:
17 augusti, 2020

Sundsgymnasiet öppnar för undervisning på plats

Höstterminen på Sundsgymnasiet började förra veckan och alla elever och studerande kommer att undervisas på plats. Det är fortsatt mycket viktigt att alla, såväl elever som personal, stannar hemma vid minsta symptom.