Hoppa till innehåll

En annorlunda men glädjefylld studentexamen 4:e juni 2020

Studentexamen är en högtid och en milstolpe i livet, både för studenter och anhöriga och vi kommer göra det till en glädjefylld och minnesvärd tillställning tillsammans!

studentmössor som höjs i luften.jpg

Men på grund av den rådande pandemin så behöver vi skruva lite på vårt studentarrangemang:

För att kunna dela detta studentfirande med så många som möjligt planerar vi att streama dagens aktiviteter så att släkt och vänner får möjlighet att följa evenemanget på distans.

Vi återkommer med mer exakta tider på Vklass och hemsida senast den 8:e maj.

Vi vill betona vikten av att respektera Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det ligger på respektive student och anhörigas enskilda ansvar att dessa efterlevs. Gränsen för folksamlingar är 50 personer och detta ska vi efterleva under hela arrangemanget.

Läs mer om Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Skolan har täta kontakter med olika myndigheter som polis och folkhälsomyndighet för att inom kort komplettera med ytterligare tider och riktlinjer för att erbjuda ett anpassat studentfirande som blir så bra som möjligt utifrån rådande pandemisituation.

Tillstånd för studentflak dras tillbaka

Tisdagen den 28/4 gick folkhälsomyndigheten ut och avrådde tydligt från att åka studentflak. Detta kommer leda till att transportstyrelsen kommer dra tillbaka alla tillstånd för studentflak, vilket gör det kommer bli olagligt att transportera sig på detta sätt.

Jonas Frankel
Rektor

Publicerad:
29 april, 2020