Hoppa till innehåll

Self-Managementdag 2019

På Sundsgymnasiets Self-Managementdag den 19 mars välkomnas Trine Grönlund. Trine har arbetat 12 år som chef inom IT- och reklambranschen i New York och driver idag Innergi Labbet. Trine är en uppskattad föreläsare och företagskonsult som brinner för den mentala hälsan.

"Går det att sänka tempot utan att tappa farten?"

eller ”Måste allt gå så jäkla fort?”

En föreläsning om vikten av self management, reflektion, återhämtning och fokus i vardagen för bättre studieteknik och välbefinnande.

Vad betyder egentligen ”self management” och varför är det så viktigt? Hur kan jag träna upp det och känna mer kontroll? Hur kan jag förstå, hantera och ta ansvar för tempot, tankarna, fokuset och pauserna i livet?

I en tid då allt ska gå fort kontrar den ambitiösa entreprenören Trine Grönlund med en ny otippad väg till ökad produktivitet, fokus och välbefinnande. Under denna banbrytande, EQ-baserade, föreläsningen uppmanar hon oss alla till att sänka tempot lite, ”tömma bägaren”, kliva ur tidsofferrollen, ta ett större självvalt personligt ansvar och fylla på med reflektion, fokus och återhämtning under den snabba arbetsdagen.

Föreläsningen erbjuder alla en unik möjlighet att ta till sig nya innovativa tankesätt och vanor. Handfasta, värdefulla tips varvas med aktuell forskning, konkreta ”case”, påfyllande energi, samtal och egen reflektion.

Publicerad:
25 februari, 2019