Hoppa till innehåll

Self-Managementdag 2019

En lättsam och informativ föreläsning som skapar engagemang och diskussioner om saker som är superaktuella för dig som tonåring.

Tillsammans med Anna Bergström pratar vi om hur kost och träning kan påverka våra kroppar för en stark och pigg vardag samtidigt som vi känner en mentalt själslig balans. Töm inte din kropp när du inte har något att ta av. Hur skall du äta, träna och bygga upp dig själv så att du känner dig stark och frisk? Hur hittar du motivation till allt som ingår i vardagen?

Vi diskuterar högt och lågt, Anna ger oss verktyg för hur vi ska ta oss ett steg längre i vårt välmående. Att förändra en mindre bra självbild med enkla medel är så viktigt. Du duger som du är! Vi reder ut hur du kan vända mina mindre bra tankar till något som ger dig energi och positiv glädje och ett lugn i både kropp och knopp.

Publicerad:
28 februari, 2019