Hoppa till innehåll

Författarbesök av Jessica Schiefauer

Onsdagen den 13 februari hade Sundsgymnaiset den stora äran att få besök av Jessica Schiefauer, författare till ”Om du var jag”, ”Pojkarna” och ”När hundarna kommer”. 

Författarbesök Jessica Schiefauer.jpg

Bild från ett lyckat författarbesök. Jessica Schiefauer pratade om sitt författarskap, om romanen När hundarna kommer och om livet i stort och smått! Tack Jessica, vi ser fram emot fler ord och berättelser från dig!

Vid sidan om författarskapet arbetar Jessica med kurser i språk och skrivande. Debutromanen "Om du var jag" (2009) fick ett varmt mottagande. Med Augustprisvinnaren "Pojkarna" (2011) etablerade sig Jessica Schiefauer som en av våra absolut mest intressanta skönlitterära ungdomsboksförfattare, romanen nominerades även till Nordiska Rådets Pris 2013. För romanen ”När hundarna kommer” (2015) tilldelades Jessica Schiefauer till Augustpriset 2015.

Jessica Schiefauer - böcker.jpg

Senast uppdaterad:
28 februari, 2019