Hoppa till innehåll

Lovskola

Lovskola 2020

Vellinge kommun, erbjuder lovskola till elever som har avslutat årskurs 9 utan att ha uppnått behörighet till ett nationellt yrkesförberedande program i gymnasieskolan samt till elever som har avslutat årskurs 8 och som riskerar att i nästa årskurs inte nå kunskapskraven för betyget E i ett eller flera ämnen och som därigenom riskerar att inte uppnå behörighet till ett yrkesförberedande nationellt program i gymnasieskolan.

 1. Innan du ansöker

  Du ska ha fått information från ditt barns rektor om att ni erbjuds söka plats på årets lovskola genom den här e-tjänsten. Sista dag att ansöka är den 11 maj 2020.

 2. Dags att ansöka

  Du behöver BankID för att starta e-tjänsten. Om du inte har tillgång till BankID kontaktar du skolans administration för att få tillgång till en blankett.

  Ansök här
 3. Personuppgiftsansvarig utbildningsnämnd

  Vellinge kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen. För mer information, gå till sidan Personuppgiftsansvarig utbildningsnämnd. Sidan öppnas i ett nytt fönster.

 4. Vad händer sedan?

  När din ansökan har skickats in behöver du inte göra något mer. Besked om ditt barn får en plats på årets lovskola meddelas från barnets rektor under sista veckan i maj.