Boka tid för rådgivning, bygglov

Här kan du boka tid för vägledning och rådgivning. Vilka bokningsbara tider som finns visas i e-tjänsten och du får träffa den handläggare som har hand om besöken den dagen.

 1. Innan du bokar

  Tidsbokningen är för dig som har frågor kring bygglov, rivningslov eller marklov. Om du har ett pågående bygglov så ska du kontakta Vellinge Direkt så att den handläggare som granskar ditt ärende kontaktar dig. Om du redan fått ett bygglov och vill boka tid för tekniskt samråd, arbetsplatsbesök eller slutsamråd ska du använda självservice för att boka dessa tider.

 2. Dags att boka

  Det är viktigt att bokningen slutförs. Sista sidan är en tacksida och en bekräftelse med tack för din bokning skickas till den mejladress som du har angett. Om du avslutar tidigare så blir din bokning inte registrerad.

  Boka tid här

 3. Vad händer sen?

  Du kan förbereda dig inför mötet genom att samla ihop underlag för dina frågor. Då kan du få mer detaljerade och tydliga svar. När du kommer till kommunhuset på din bokade tid så tar du en kölapp och slår dig ner och väntar. Den person du ska träffa kommer ut i receptionen och hämtar dig.