Hoppa till innehåll

Skrivklubb för ungdomar

Är du en högstadieelev som älskar att skriva? Nu har du chansen att utveckla ditt skrivande tillsammans med andra likasinnade! Vellinges bibliotek lanserar en spännande skrivklubb för ungdomar i årskurs 7–9. Här får du göra kreativa skrivövningar, läsa och diskutera texter, och självklart fika tillsammans med nya vänner.

Vad handlar skrivklubben om? Skrivklubben fokuserar på glädjen i att skapa. Du får möjligheten att utforska ditt skrivande utan press på prestation. Tillsammans med andra unga författare kan du testa nya idéer, ge och få feedback och låta fantasin flöda.

Varför ska du gå med? Denna klubb är perfekt för dig som vill träffa andra skrivintresserade ungdomar, få stöd i ditt skrivande och ha kul under tiden. Det är en trygg och inspirerande miljö där du kan växa som skribent och som person.

Hur gör man för att vara med? Är du nyfiken och vill veta mer? Kontakta bibliotekarien Malin Waern för mer information och anmälan. Du når henne via e-post på malin.waern@vellinge.se eller genom att ringa biblioteket på 040-42 50 00. Missa inte chansen att vara med från start!

Publicerad:
9 juli, 2024