Hoppa till innehåll

Laserdome!

Följ med kommunens fritidsgårdar till Laserdome.

När: Måndag 19/2 klockan 11.50
Samling på Laserdome i Malmö klockan 11.50

Anmäl er i Ungdomsappen.

Ungdomsappen är ditt digitala medlemskort till Vellinge kommuns fritidsgårdar. Genom Ungdomsappen kan du som besökare eller förälder enkelt ta del av dagsaktuell information om fritidsgårdarnas verksamhet. Du kan anmäla dig till våra aktiviteter direkt i appen och du kan även chatta med en fritidsledare direkt i appen.

När du registrerar dig behöver du godkänna fritidsgårdarnas trivselregler och vi får tillgång till dina vårdnadshavares kontaktuppgifter så att vi kan kontakta dem vid behov. Vid varje besök på Vellinge kommuns fritidsgårdar ska deltagaren scanna in en QR-kod så att besöket registreras. På så sätt får vi en bättre besöksstatistik.

Gör såhär:

  1. Ladda ner Ungdomsappen till din telefon. Appen finns både för Iphone och Android. (appen är gratis)
  2. Registrera konto
  3. Välj din närmsta fritidsgård som din mötesplats (man kommer in på alla fritidsgårdarna med detta digitala medlemskort)
  4. Registrera din profil
  5. Registrera målsman (det räcker med en)
  6. Målsman godkänner genom Bank-ID
  7. Personal på fritidsgården godkänner när ni kommer till fritidsgården.

Från och med den 15 april 2022 måste du ha Ungdomsappen för att delta på Vellinge kommuns fritidsgårdar och aktiviteter.

Har du skyddad identitet eller saknar din målsman Bank ID? Har du ingen smartphone? Kontakta närmsta fritidsgård så hjälper vi dig med en annan lösning!

Publicerad:
2 februari, 2024