Hoppa till innehåll

Sportlovsbio

Den 19/2 bjuder vi på film i Badhytten: Den makalöse Maurice (2022).

Maurice, en stor talande katt, reser från stad till stad och erbjuder sig att lösa deras plötsliga råttproblem. Med sig har han sin människokompis Keith, som spelar flöjt och lockar råttorna ur staden medan Maurice tar emot betalningen. Vad folket i städerna inte vet är att Maurice och Keith är vänner med råttorna och samarbetar för att tjäna lite pengar. En dag kommer de till en stad med ett annat mystiskt problem, och plötsligt befinner de sig mitt i ett fartfyllt äventyr.

Filmen är 93 min lång, vid behov tar vi en liten paus mitt i.
Alla talar svenska, rekommenderas från 7 år.
Vi bjuder på popcorn!

När: 19 februari klockan 13.00-15.00
Var: Biblioteket i Höllviken

Publicerad:
30 januari, 2024