Hoppa till innehåll

Ungdomscentralen

Ungdomscentralen är en verksamhet för dig som är mellan 13 och 25 år. Vårt team består av ungdomscoacher och en drogterapeut.

Till ungdomscentralen kan du vända dig om du behöver stöd kring någonting som bekymrar dig i livet. Som ungdom kan man ofta brottas med en mängd olika frågor som kan orsaka stress, oro och ångest i vardagen. Ibland kan det kännas skönt att ha kontakt med en utomstående vuxen för vägledning och stöttning för att komma på rätt bana igen. Det kan gälla dig själv, en vän eller en familjemedlem. Du som förälder eller annan anhörig kan också höra av dig till oss på Ungdomscentralen.

Våra ungdomscoacher och drogterapeut erbjuder:

Ungdomscentralen finns på Ängavägen 7 i Vellinge och har öppet alla vardagar.

Du kan kontakta oss genom att ringa vår råd- och stödtelefon eller skriva till vår e-post. Se kontaktuppgifter längre ned på sidan.

Du kan även kontakta oss via Facebook eller Instagram. Vi heter Ungdomscentralen Vellinge.

Vid behov av längre, mer omfattande insatser, kontakta socialtjänstens mottag via Vellinge Direkt för ansökan om insats på Ungdomscentralen.

Övriga kontakter

FMN (föräldraföreningen mot narkotika)
En förening som ger råd och stöd till familjer som misstänker eller konstaterat missbruk hos den unge. Telefon: 040-14 05 95

Cannabishjälpen
Här kan du hitta fakta om cannabis. Du kan även ställa frågor och hitta professionellt stöd och behandling om du vill ha hjälp med att sluta röka.

Ungarelationer

Ungarelationer.se ger stöd och information till dig under 20 år som blir utsatt i din relation, är kompis till någon som blir det, eller är den som utsätter.

Till dig som ungdom eller ung vuxen

Ungdomscentralen

Till Ungdomscentralen kan du vända dig om du behöver stöd kring någonting som bekymrar dig i livet, vi finns för att du ska må bättre. Vi har också stöd till dig som har problem eller frågor om alkohol eller droger. Även du som är kompis eller anhörig är välkommen till oss.

Ungdomscentralen är en verksamhet för dig som är mellan 13 och 25 år. Vårt team består av ungdomscoacher och en drogterapeut.

Vi arbetar med stödjande samtal där du är anonym. Vår drogterapeut kan även erbjuda drogtester i kombination med samtal.

Ungdomscentralen finns på Ängavägen 7 i Vellinge och har öppet alla vardagar. Vi finns även på Facebook och Instagram, där heter vi Ungdomscentralen Vellinge.

Publicerad:
17 september, 2018
Senast uppdaterad:
18 mars, 2020