Hoppa till innehåll

Ungdomscentralen

Till ungdomscentralen kan du vända dig om du behöver stöd kring någonting som bekymrar dig i livet, om du har problem med stress eller om du har frågor om droger och missbruk. Det kan gälla dig själv, en vän eller en familjemedlem.

Ungdomscentralen är en verksamhet för dig som är mellan 13 och 25 år. Vårt team består av ungdomscoacher och en drogterapeut.

Våra ungdomscoacher erbjuder:

Vår drogterapeut erbjuder:

Ungdomscentralen finns på Ängavägen 7 i Vellinge och har öppet alla vardagar. Boka ditt besök via kontaktuppgifterna nedan. Du som förälder eller annan anhörig kan också höra av dig till oss på Ungdomscentralen.
Du kan även kontakta oss via facebook eller Instagram. Vi heter Ungdomscentralen Vellinge.

Vid behov av längre, mer omfattande insatser, kontakta socialtjänstens mottag via Vellinge Direkt för ansökan om insats på Ungdomscentralen.

Övriga kontakter

FMN (föräldraföreningen mot narkotika)
En förening som ger råd och stöd till familjer som misstänker eller konstaterat missbruk hos den unge. Telefon: 040-14 05 95

Cannabishjälpen
Här kan du hitta fakta om cannabis. Du kan även ställa frågor och hitta professionellt stöd och behandling om du vill ha hjälp med att sluta röka.

Till dig som ungdom eller ung vuxen

Ungdomscentralen

Till Ungdomscentralen kan du vända dig om du behöver stöd kring någonting som bekymrar dig i livet, vi finns för att du ska må bättre. Vi har också stöd till dig som har problem eller frågor om alkohol eller droger. Även du som är kompis eller anhörig är välkommen till oss.

Ungdomscentralen är en verksamhet för dig som är mellan 13 och 25 år. Vårt team består av ungdomscoacher och en drogterapeut.

Vi arbetar med stödjande samtal där du är anonym. Vår drogterapeut kan även erbjuda drogtester i kombination med samtal.

Ungdomscentralen finns på Ängavägen 7 i Vellinge och har öppet alla vardagar. Vi finns även på Facebook och Instagram, där heter vi Ungdomscentralen Vellinge.

Publicerad:
17 september, 2018
Senast uppdaterad:
18 mars, 2020