Hoppa till innehåll

Ungdomscentralen

Till ungdomscentralen kan du vända dig om du behöver stöd kring någonting som bekymrar dig i livet, om du har problem med stress eller om du har frågor om droger och missbruk. Det kan gälla dig själv, en vän eller en familjemedlem.

Ungdomscentralen är en verksamhet för dig som är mellan 13 och 25 år. Vårt team består av ungdomscoacher och en drogterapeut.

Våra ungdomscoacher erbjuder:

Vår drogterapeut erbjuder:

Ungdomscentralen finns på Ängavägen 7 i Vellinge och har öppet alla vardagar. Boka ditt besök via kontaktuppgifterna nedan, eller dyk upp en tisdag mellan kl 15 och 18 då ungdomscentralen har drop-in. Du som förälder eller annan anhörig kan också höra av dig till oss på Ungdomscentralen.
Du kan även kontakta oss via facebook. Vi heter Ungdomscentralen Vellinge.

Vid behov av längre, mer omfattande insatser, kontakta socialtjänstens mottag via Vellinge Direkt för ansökan om insats hos Familjeteamet.

Övriga kontakter

FMN (föräldraföreningen mot narkotika)
En förening som ger råd och stöd till familjer som misstänker eller konstaterat missbruk hos den unge. Telefon: 040-14 05 95

Cannabishjälpen
Här kan du hitta fakta om cannabis. Du kan även ställa frågor och hitta professionellt stöd och behandling om du vill ha hjälp med att sluta röka.

Publicerad:
17 september, 2018
Senast uppdaterad:
18 mars, 2020