Hoppa till innehåll

Årets medarbetare 2023

Årets medarbetare 2023 är Lena Ek som arbetar som kommunsekreterare! Lena överraskades av Charlotte Unosson, kommundirektör och Carina Wutzler, kommunstyrelsens ordförande.

Motiveringen löd:

Lena är den mest hjälpsamma och omtänksamma kollegan. För mig och säkert många andra är hon en självklar vinnare i kategorin Årets medarbetare. Utan Lena och hennes kompetens hade inte mycket blivit rätt. När jag behövt ta över nämndsarbetet på vår avdelning har Lena varit min och hela avdelningens räddning. Vilket fantastiskt jobb hon gör och så himla duktig på allt hon tar sig an. Lena är den medarbetaren som har svar på allt och om det skulle hända att hon inte har svar så kommer hon ändå göra sitt yttersta för att lösa det. Hon är en riktig stjärna och förtjänar verkligen att bli hyllad för det fantastiska jobbet on gör. I varje nämnd hoppar hon in och hjälper till om det behövs, spelar ingen roll hur mycket hon har på sitt bord, hon ställer alltid upp. Utan Lena hade jag inte kunnat ta på mig nämndsarbetet efter att vår nämndsekreterare slutat. Utöver att Lena är fantastisk i sin yrkesroll så är hon likaså en fantastisk människa som alltid peppar en, sprider varm och positiv energi. Alla behöver en Lena Ek i sitt liv!

Utöver äran så kommer Lena att uppmärksammas på årets sista kommunfullmäktige och tilldelas en vinstsumma på 10 000 kronor. Stort grattis Lena önskar Vellinge kommun!

Publicerad:
8 november, 2023