Hoppa till innehåll

SKANÖRS BIBLIOTEK

Här är hela veckans program! Vågar du hänga med? Höstlovspyssel, Spelhäng- Halloweenspecial, Skräckvarning med spökhistorier och annat läskigt.

30 okt-3 nov kl. 11-18 Höstlovspyssel. Massor av roligt pyssel för alla lovlediga barn! För barn från 7 år, yngre barn endast i vuxet sällskap. Drop-in och gratis. Observera att vi stänger kl. 15 på fredagen.

1 nov kl. 15-16 Spelhäng. Halloweenspecial. “Match madness”, “Guinness rekord-spelet”, eller varför inte en omgång “biblioteksboule”? Här finns många spel att välja bland! Kom gärna utklädd och skräm upp dina motståndare. Vi bjuder på mumsigt fika. 7–12 år. Ingen föranmälan och gratis.

2 nov kl. 15-16 Skräckvarning! Gillar du att bli skrämd? Vi läser spökhistorier och tipsar om de läskigaste böckerna. Om du kan någon egen spökhistoria får du gärna berätta den! 9–15 år. Ingen föranmälan och gratis

Publicerad:
3 oktober, 2023