Hoppa till innehåll

Första spadtaget för byggnation på Västervångs företagsby

Ute i blåsten invigdes idag byggnationen av Västervångs företagsby som är beläget mellan E6:an och väg 100

Det första spadtaget togs gemensamt av Annica Carlstedt, näringslivschef, Martina Ljung, Plan- och exploateringschef, Philip Lundh, VD på Stadsallén Kommersiellt och Stefan Sjöqvist, VD på ESD center. Stadsallén är ett lokalt företag som är först ut med att bygga på marken och kommer att uppföra ESD centers nya huvudkontor.

Nu när Vellinge kommun har färdigställt sina åtagande i form av infrastruktur, VA-belysning, busshållplats är vi glada att idag ta det första spadtagen för första företagsetableringen i området, säger Martina Ljung, plan- och exploateringschef

Nu tar vi det första spadtaget för byggnationen av Västervångs företagsby. Det nya verksamhetsområdet ligger strategiskt väldigt bra i södra Vellinge längs E6:an mellan Trelleborg, Malmö och Öresundsbron. Det är en viktig milstolpe i vårt arbete med att utveckla det lokala näringslivet, säger Annica Carlstedt, näringslivschef

Publicerad:
19 oktober, 2023