Hoppa till innehåll

Sundsgymnasiet får utmärkelse från Microsoft – igen

Sundsgymnasiet i Vellinge kommun har för andra året i rad utsetts till Sveriges enda Microsoft Showcase School. Utmärkelsen är ett bevis för att Sundsgymnasiet fortsatt att utveckla sin digitala undervisning.

Vi är stolta över att Microsoft även i år uppmärksammar Sundsgymnasiets framåtlutade arbete med innovation och digitalisering. Det är ett yrkesskickligt kollegium som i flera år har utvecklat den digitala undervisningen som gör att ”Sunds” ligger i absolut framkant. Samarbetet med Microsoft gör att vi höjer ribban ännu lite högre, säger Jimmy Sjöstedt, rektor för Sundsgymnasiet.

Sundsgymnasiet har en av åtta platser i Microsofts European Advisory Board. Bland insatserna under året märks att skolan utvecklat ett koncept för digital elevhälsa. Dessutom har Sundsgymnasiet samarrangerat två ”Showcase Events” tillsammans med Microsoft Sweden, där bland annat skolledare och lärare från Vellinge, Malmö, Kristianstad och Trelleborg deltagit.

För mer information kontakta

Jimmy Sjöstedt, rektor Sundsgymnasiet, Vellinge

jimmy.sjostedt@vellinge.se, 040-42 56 01

Publicerad:
14 september, 2023